Max Factorilta viime kevään meikkitapahtumasta saatu Flipstick Colour Effect -huulipuna on herättänyt muutamien siitä nähtyjen kuvien perusteella sen verran kyselyjä, että ehkä siitä on jo aika kirjoittaa oma postaus. Käytän tuota punaa sen verran usein, että on oikeastaan hassua, etten ole siitä jo kirjoittanut. Jotkut asiat kai vaan tuppaavat unohtumaan helpommin kuin toiset.

Tämän monitoimihuulipunan jujuna on kaksipäisyys. Toinen pää on intensiivinen, voidemainen huulipuna. Sitä voi käyttää ihan sellaisenaan tai huulimeikistä voi tehdä kiinnostavamman levittämättä “tavallisen punan” päälle (tai vaikka vain huulten keskiosaan) huulipunapuikon toisesta päästää hohtavaa, vaaleampaa sävyä. Punan kestävyys huulilla on hyvä ja pigmenttiä löytyy runsaasti.

Pelkällä punalla…

… sipauksella kultaa…

… tai kullalla kuorrutettuna.

Minun huulipunasävyni on oranssiin taittava punainen, jonka sävy on nimeltään Gipsy Red. Hohdeväri tässä punassa on kullanhohtoinen. Yllä olevan kuvasarjan ylimmässä kuvassa on vain voidemaista punaa, keskimmäisessä hohtopunaa on huulten keskellä ja alimmassa kuvassa hohdepunaa on levitetty kerros huulimeikin päälle. Huulipunia on tarjolla viittä eri sävyä kylmästä lämpimään ja niitä myy ainakin Sokoksen kauneuden verkkokauppa täällä.