Sain aamulla käydä valitsemassa itselleni muutaman vaatteen Indiskan mallikappaleiden joukosta. Löysin parikin kivaa vaatetta, mutta valitettavasti mallikokojen kanssa ei voi nirsoilla ja molemmat löytöni ovat hieman liian isoja. Otin silti tämän kukkamekon itselleni, sillä iso koko ei haittaa muualla kuin helmassa ja joku ihana sielu suostuu varmasti lyhentämään mekon minulle. Yläosa on oikeastaan kivempi näin löysänä kuin mitä se olisi kokoa pienemmässä mekossa.

Kuvan malli olisi tietysti voinut tunkea ripustuslenkit piiloon ennen kuvaamista, mutta ei anneta niiden häiritä. Innoissani en aina ajattele asioita aivan loppuun asti. Tuon kangaskaistaleista koostuvan vyön voi sitoa noin “piiloon” tai niin, että se jää mekon eteen tai taakse rusetiksi roikkumaan. Pidän todella vaatteista, joita voi muunnella helposti. Pitääkin ehkä taas kirjoittaa uusi monitoimimekkopostaus niille, jotka eivät ole vielä kyseiseen keksintöön törmänneet.

Naputtelen teille muuten tässä juuri kivaa arvontaa huomiseksi. Niitä on oikeastaan jo muutamakin varastossa, mutta en ole vaan ehtinyt kirjoittaa postauksia valmiiksi. Taidan illalla toteuttaa pari muutakin rästipostausta, niin voin sitten taas lusmuilla paremmalla omallatunnolla loppuviikosta. Juhannussuunnitelmista ei ole vielä mitään hajua, joten nekin pitäisi kai jossakin välissä keksiä. Ehkä tästä mekosta voisi tulla virallinen juhannusmekkoni.:)