Tässä on nyt hieman ongelmia blogin kanssa, mutta koetetaan kestää. Kommentit julkaisen heti, kun se onnistuu. Postauksia taas tulee, kun niitä pääsen jossakin kirjoittamaan. Kärsivällisyyttä siis, pyydän. Huivistani kyselleille olisi nyt ainakin tarjolla helpostusta, sillä saan vihdoin kertoa siitä enemmän.

Eräänä päivänä bloggaajanne muisti nimittäin kuvata illan asunsa lisäksi myös sen version asusta, jossa hän pitkin katuja viiletti. En oikein jaksa kuvailla ulkovaatteitani, kun ylläni on lähes aina tämä sama tekonahkarotsi. Nyt kuitenkin tein poikkeuksen. Väsyneet ilmeeni johtuvat edelleen siitä, että tällä kertaa asukuvat otettiin pitkän päivän päätteeksi eikä sen alussa kuten yleensä tapaan tehdä. Parempi siis pysyä vanhoissa kuvausrutiineissa, niin asukuvista ei kurki enää koskaan tuollainen elävä kuollut.

mekko – H&M

takki – Vero Moda

hiuskoru – Glitter (saatu)

kengät – spirit

laukku – H&M

huivi – Superupee (saatu)

Asusteita asussani oli tuona iltana ihan harvinaisen paljon, joten päätin ikuistaa ne kamerallani. Jätän asukuvista usein jopa laukun pois, mutta nyt olin panostanut kirjekuorilaukun lisäksi ihan hiuskoruunkin. Hyvin harvinaista tällaiselle asustajalaiskamadolle. Rotsikin nyt on päälläni melkein 24/7, mutta huivien käyttö on varsin harvinaista sekin. Tuo kirahvilaukku vaati kuitenkin seurakseen erään ihan tietyn keväthuivin, jonka tahtoisin teillekin esitellä.

Noita pikkusiskonikin kovaan ääneen ihastelemia pitsihuiveja on siis vihdoin myynnissä suomalaisen Superupeen nettikaupan huivi-osastolla. Kaupasta tarjotaan nopea toimitus eli ostokset saa suunnilleen parissa päivässä itselleen. Myös maksutapoja on monia postiennakosta laskuun ja sen lisäksi vaihto sekä palautus ovat aina ilmaisia. Jos kauppa kiinnostaa, myös Superupeen FB-sivuja kannattaa seurailla.

Sain valita materiaalin omaan blogilahjahuiviini ja päädyin hyvin nopeasti tähän ihanan vaaleaan pitsitrikooseen. Tämä myytiin heti loppuun, mutta näitä on myynnissä vielä muissa väreissä. Myös kuviollisia huiveja on tarjolla runsaasti, jos räväkämpi tyyli miellyttää enemmän. Suurin osa putiikin huiveista (ei kuitenkaan tämä pitsinen malli) on ommeltu Suomessa kierrätysmateriaaleista, mikä miellyttää minua aivan erityisesti. Tykkään vaatteista ja asusteista, joiden taustalla on jokin juju.:)