Heräsin aamulla viiden tunnin yöunien jälkeen väsyneenä ja kiukkuiseni. Taistelin 20 minuuttia iMacin hiiren kanssa, koska kone ei suostunut tunnistamaan sitä. Sen jälkeen sama juttu ulkoisen kovalevyn kanssa. Lopulta pääsin hirveällä kiireelle ovesta ulos ja tajusin myöhästyneeni jo yhdestä tapaamisesta. Missasin sen lisäksi tänään myös ripsienpidennysaikani. Kerrassaan mahtava aamu siis!

Ylläni oli pitkästä aikaa jotakin muuta kuin farkkua. Vaikka ryntäilen päivä yhdessä asussa, jossakin vaiheessa iltaa vaihdan yleensä jalkaani farkut. Tänään aion kuitenkin viihtyä asussani niin, ettei siitä varmaankaan tarvitse tehdä illaksi rennompaa versiota. Noissa samoissa housuissa viihdyin myös viime kesän, niitä ei vaan voi syrjäyttää mikään mahti. Kampaukseksi väsäilin sotkuisen “heimoversion” tästä lettikampauksesta. Pahoittelut kuvien laadusta, ei tule olemaan valoisammalla aikaa kuvata.:/

toppi – H&M

rannekoru – eBay

housut – H&M

kengät – Spirit

Sanoin joskus alkukesästä eräälle lukijalleni, että syksyn alussa meikäläisellä on poikaystävä. Otinkin tämän heiton sitten aika tosissani, sillä suostuin pitkästä aikaa lähtemään ulos jonkun muun miehen kuin kaveripoikani kanssa. Mitään sen kummempaa analysointia en kuitenkaan täällä blogissa aio aiheesta harrastaa. Ajattelin vaan, että teidän on ehkä hyvä tietää, miksi postaustahti hiipui yllättäen. En ole juurikaan ollut kotona, vaan ystävät ja uudet tuttavuudet täyttävät kalenterin tyhjät kolot hyvinkin sukkelaan.

Tänään aion kuitenkin ottaa päivän ohjelman jälkeen aikaa itselleni ja kirjoitella teille asioista, jotka ovat jääneet kiireessä kertomatta. Niihin asioihin lukeutuvat mm. täydellinen trenssi, kenkähairahdus, asuntojuttuja ja paljon muuta. Palataan siis asiaan, kunhan selviän päivän kierrokseltani kotiin jossakin vaiheessa iltaa. On jo ikävä teitä.:)