Hyviä uutisia kimalluksen ystäville! Unkarilais-italialainen Cango & Rinaldi -merkki myy nyt upeita kännykkäkoteloitaan myös Suomessa. Kerroinkin merkistä jo enemmän tässä postauksessa, mutta kerrataanpa vielä, että merkki keskittyy tuotteissaan käyttämään laadukasta nahkaa sekä yksityiskohdissa Swarovskin kristalleja. Näyttäviin koteloihin sopivat mm. iPhoneNokian Lumia 900 sekä 800, N9 ja E7  ja tietysti Samsungin Galaxy SII.

Sain valita itselleni tämän arvonnan kuvitusta varten haluamani kotelon ja nyt Lumiani asuu sitten onnellisena kermanvalkoisessa kodissaan. Yksityiskohdat tässä kotelossa ovat kauniin kullanvärisiä. Kotelon mukana tulee sen väreihin sopiva nauha, jos koteloa tahtoo pitää kaulassa.

Yhdellä teistä on nyt mahtava mahdollisuus voittaa vapaavalintainen kännykkäkotelo itselleen linkittämällä haluamansa kotelomalli tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaikaa on juhannuspäivään eli 25.6. kello 12:00 asti ja valikoimaa voi selailla täällä. Näitä kännykkäkoteloita ja muitakin merkin tuotteita myy siis Stylestore.fi -nettikauppa. Lohdutuspalkinnoiksi arvon kaksi kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja tuonne nettiputiikkiin, jos onni ei suosti kännykkäkoteloarvonnassa.

Kannattaa muuten huomioida, että kesäkuun aikana Stylestore.fi -verkkokaupan asiakkaiksi rekisteröityneiden kesken arvotaan peräti viisi kappaletta 50 euron lahjakortteja. Jo aikaisemmin rekisteröityneet asiakkaat ovat luonnollisesti mukana arvonnassa. Nyt kannattaa viimeistään tähän arvontaan osallistumisen lisäksi rekisteröityä nettikauppaan eikä nettikaupan seuraamisesta Facebookissakaan haittaa ole.;)