Viikon paras valokuva otettiin viime viikolla tupaantuliaisteni jatkoilla Mattolaiturilla. Jo hyvin lyhyessä ajassa tuosta merihenkisestä kattoterassista on tullut eräs suosikkipaikoistani Helsingissä. Sinne pääsee näppärästi Kaivopuiston ratikkapysäkiltä puiston läpi kävellen tai jos sattuu rakastamaan merta, paikalle voi kävellä hieman kauempaakin myös rantaa pitkin. Tällaisia haaveilupaikkoja pitäisi olla enemmänkin, mutta olen kyllä tyytyväinen tähän yhteenkin.

Viikon paras ostos on ihanan punainen nahkaballerinapariskunta Tallinnasta. Bronxin kenkälöytöni on valmistettu pehmoisesta nahasta ja kärjissä on suloiset, hempeästi kimaltavat yksityiskohdat. Etsin koko ajan mustia perusballerinoja sekä avokkaita, mutta punaisetkin koin hyvänä löytönä. Se on kuitenkin väreistä paras, vaikka musta onkin ajattomin ja käytännöllisin.

Viikon paras lahja oli aivan heittämällä viime viikolla saatu kultainen kullanvärinen PlayStation-ohjain. Tunnustin eräälle varsin pelihimoiselle nuorelle miehelle, että omistan vain yhden ohjaimen PS3-pelikoneeseeni. Jo seuraavana päivänä herra oli käynyt hakemassa minulle toisen DUALSHOCK 3 -ohjaimen, koska eihän kukaan hc pelaaja nyt millään selviä vain yhdellä ohjaimella. Täydellinen mies ja täydellinen ohjain. This must be the one!:D

Viikon paras mallisto on Marimekon ja Conversen uusin yhteistyömallisto. Tällä kertaa tennarikuoseissa on sekä vanhoja tuttuja vuosien varrelta että hieman tuoreempia printtejä. Kenkien mallit ovat edelleen klassisia Converse-malleja, joista on hyödynnetty tähän mallistoon kolme eri tennarimallia. Tämä uusin Converse ♥ Marimekko -syysmallisto ilmestyy myyntiin nyt heinäkuun aikana.

animated avatar maker

Viikon paras idea toteutui aiemmin tänään, kun ryhdistäydyin ja naputtelin Huuto.nettiin tavaraa, jota en aio enää käyttää. Kohteissa ei ole postikuluja ja lähtöhinnat ovat matalat, mutta malttamattomille on keksitty myös hieman korkeammat hinnat, jolla haluamansa voi lunastaa heti. Ostoksille pääsee painamalla tästä.