KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / VERYNICE.FI

Muistatko Very Nicen? Sen jälkeen, kun esittelin merkin viime vuonna, olen saanut viestejä koskien itselle sopivan mallin valintaa, farkkujen kulumista käytössä ja hinta-laatu -suhdetta. Malleja löytyy tosiaan kaikille kurveille ja jokaiselle pepulle. Eikä tämä ole vain markkinointipuhetta, vaan totisinta totta! Nämä laadukkaat farkut suunnitellaan Suomessa ja teetetään lähituontantona 300 kilometrin päässä Helsingistä Valgassa, joka on Virossa.

Vuosikymmenten kokemus farkkujen suunnittelusta, kaavoituksesta ja valmistuksesta huokuu jokaisesta farkkuparista. Kun uusia mallistoja ei pusketa pikamuotiketjujen tapaan väkisin ulos parin viikon välein, on jokainen Very Nice -farkkumalli  ehditty hioa täydelliseksi. Mutta tulit etsimään Very Nice -kokemuksia, etkö? Aloitetaan ihan alusta.

Suomalainen Very Nice valmistaa farkkuja ja vähän muutakin

Vaikka farkut ovat Very Nicen päätuote, elokuussa julkaistiin erikoismallisto Anni Hautalan kanssa. Silloin ihastuin merkin pitkään essuun ja nyt jo loppuunmyytyyn farkkukassiin, jonka sisään mahtuu koko elämä. Farkkujen lisäksi myynnissä on siis vaihtelevasti muitakin tuotteita. Suurta ihastusta somessa on herättänyt kangasmaski, joka on muotoiltu nerokkaasti. Se on sivuilta tiivis, mutta sen sisällä on enemmän tilaa hengittää kuin muissa kangasmaskeissa.

Farkut ovat kuitenkin tuotteena ne, joihin luonnollisesti panostetaan eniten, sillä Very Nice tarjoaa farkkuja todellakin ihan jokaiselle vartalolle. Itse asiassa nettikaupan farkkuvalikoima on jaettu istuvuuksien mukaan: *KURVIKKAALLE, *KAPEAT MALLIT, *SUORAT MALLIT ja *KLASSIKOT. Minä shoppailen pääasiallisesti kurvikkaiden osastolla, jossa lantiolle ja jopa reisiin on jätetty enemmän tilaa, mutta farkut istuvat vyötäröltä. Kyllä, se on mahdollista!

Näin Very Nice -farkut ikääntyvät

Very Nice -kokemuksia kysellään Instassa paljon, joten ajattelin kirjottaa hieman pidemmin, mitä farkuilleni kuuluu nyt. Ensimmäiset farkkuni (löydät meistä yhteiskuvia tästä postauksesta) tältä pitkän historian omaavalta merkiltä olivat *Very Nice Caramel -farkut, jotka on suunniteltu nimenomaan meille päärynävartaloisille. Jokainen minun kanssani saman vartalotyypin jakava tietää, että peffasta ja reisistä sopivat farkut ovat löysät vyötäröltä, mutta vyötäröltä sopivat eivät nouse polvia ylemmäs. Näiden kanssa tilanne on toinen. Vuoden aikana olen käyttänyt Caramelejani paljon. Ne ovat edelleen vyötäröltä napakat eikä polvipusseja ole lainkaan. Väri on säilynyt samana. Kankaan pinta on pehmennyt, mutta ei silminnähden. Sen vaan tuntee iholla.

Kevätfarkut hurmasivat – ihastuin kahteen täysin erilaiseen malliin!

Very Nice CARA Skinny

Keväällä vaaleammat pesut alkavat yhtäkkiä näyttää raikkailta ja sen ilmiön lumoihin jouduin minäkin. Keskisiniset *Very Nice CARA Skinny -farkut jännittivät, koska vyötärö ei ole niin korkea, kuin toivoisin. Siis tuotekuvissa. Yllä nimittäin nuo farkut ovatkin yllättäen ihan täy-del-li-set. Se, miten leikkaus seuraa pepun kaarta. Se, miten alavatsa litistyy. Se, miltä farkut tuntuvat päällä. Se, miten ne toimivat sekä täyspitkinä että käännettyinä. Sori Caramelit, sillä tykkään pepustani vielä enemmän CARA-farkuissa! Käytössäni on koko 30″/29″.

Very Nice LEGGING

Toinen farkkuvalintani on tummempi ja vieläkin ihonmyötäisempi. *Very Nice LEGGING -farkut ovat todellakin farkut taskuineen päivineen, vaikka nimi muuta vihjaa. Näistä valitsin koon. 31″/”30. Nämä ovat slim-osastolta, mutta malli istuu myös meille, joilla on vähemmän slimmi vartalo. Minulla on nämä myös mustina, mutta nämä tummansiniset tuntuvat nousevan korkeammalle, joten tykkään näistä enemmän. Samoin materiaali ei vedä puoleensa jokaista kissankarvapalleroa kymmenen metrin säteeltä. Vain tuon yhden, joka on yllä olevassa lähikuvassa pakarani päällä. Oh, well…

*Osta täydelliset farkut KLIKKAAMALLA TÄSTÄ! Ja muista, että jos farkut eivät istu, vika on väärän mallisissa farkuissa. EI SINUSSA. ♥