Inspiroiduin eilen kokoamaan asuni erään kynsilakan ja postipojan tuomien korvisten pohjalta. Lakan olin saanut Essieltä ja korvakorut lahjoitti We Style -nettikauppa, jonka kanssa taitaa olla tulossa samaa tyyliä oleva kampanja kuin viime vuonna. Kuitenkin, kynsilakka sävyltään A Crewed Interest ja persikkajäätelön väriset korvikset saivat minut himoitsemaan lisää pastellivärejä asuuni. Siirryin siis suosiolla tonkimaan tuubitoppitarjontaa pohjattoman tuubislaatikkoni pariin.

Kun oikea sävy oli löytynyt, vaikoin topille alaosaksi rennot housut. Tällaisia kaipailisin lisääkin, mutta näni rentoa mallia ei ole näköjään kovinkaan helppo löytää. Helpon ratkaisun eli mustien kenkien sijaan valitsin krokokuviolliset nahkakorkkarit puukurolla. Niiden väri oli juuri eikä melkein se, mitä etsinkin. En ehtinyt suoristaa hiuksia ennen kuvia, joten ne kihartuvat hassusti kasvojen ympäriltä.

tuubitoppi – H&M

housut – Lindex

korvakorut – We Style (saatu)

kengät – Nine West

Tänään olisi sitten ohjelmassa mm. uuden profiilikuvan otto Indiedaysin esittelysivuille, kokous bloggaajaporukalla ja illalla tietysti nautiskellaan yhdessä hyvistä juomista ja herkullisesta ruuasta. Tarkoitukseni oli lähteä maanantaina Kylmäkoskelle, mutta ohjelmaa ilmaantui sen verran paljon, että lähtö taitaa siirtyä loppuviikolle. Sekään ei haittaa nyt, sillä olen niin onnellinen uudesta asunnostani, etten meinaa pysyä nahoissani. Koetan rauhoittua viimeistään maanantaihin mennessä niin, ettei teillä mene hermo tähän intoiluuni. Palaillaan!<3