Hyviä uutisia! We Style -nettikorukaupasta kyseltiin, olisinko kiinnostunut esittelemään lukijoilleni kesäisiä koruja pienen postauksen muodossa. Aivan kuten kerran aikaisemminkin, jolloin koruihin tykästyttiin kovasti. Suostuin siis mielelläni, sillä pistän yhteistyökumppanit aina visusti korvan taakse, jos jostakin aiheesta on blogissa aivan erityisesti tykätty.

Tällä kertaa valitsin itselleni kuvattavaksi keskenään hyvinkin samantyylisiä koruja, ainakin ne melkein kaikki kilisevät ihanasti. Kuvasin korut ylläni sekä kauempaa että lähempää, jotta koruista saisi muodostettua helpommin mielikuvan. Näitä ensimmäisiä käytinkin jo ja kuvasin ne asukuviinikin tässä postauksessa. 60-luvun fiilistä henkivät kivikorvikset ovat sävyltään persikkaiset eli ne sopivat kesään kuin jäätelö suuhun.

Iso sormus kuuluu niihin koruihin, jotka on ihanan helppo yhdistää asuun kuin asuun. Musta väri, joka sormuksen kivissä on, auttaa tietysti asiaa, mutta sormus on muutenkin fiilikseltään monipuolinen. Joustava sormus istuu sormeen kuin sormeen, mutta ei silti ole hajoamisaltis. Testailin sitä nimittäin ihan urakalla eikä yksikään helmi irronnut!:D

Kolikkokoristellut korvikset ovat ehdottomasti suosikkivalintani näistä viidestä. Jotakin ihanan etnistä näissä on, sillä kilisevien korujen kanssa on jotenkin pakko kaivaa maksihelmat esiin tai ainakin vetää mustat kajalit silmiin. Luonnollinen valinta korvakoruja täydentämään oli saman kolikkosarjan kolmen renkaan rannekorusetti, jonka sain tuplana, koska pidän isoista koruröykkiöistä. Tätä settiä en taida käyttää yhdessä, koska liika on kuitenkin liikaa.

Punakiviset korvakorut olivat aika itsestäänselvä valinta, koska satun rakastamaan punaista väriä. Näissä on aika sama tunnelma kuin noissa kolikkokoruissa, mutta kyllä tuo värikäs kivi tekee silti paljon. Eihän näiden kanssa voi olla maalaamatta huuliaan punaisiksi. Kuvissa punainen väri näyttää tosin hämäävästi pinkiltä, mutta ei anneta sen häiritä.

Tälläkin kertaa esittelypostauksessa on juju, jotta myös te hyödytte tästä yhteistyöstä. Koodilla MouMou20 saatte kassalla 20 % alennusta koru- ja asusteostoksistanne We Style -nettikaupassa. Huomioikaa kuitenkin se, että koodi on voimassa vain tänään ja huomenna eli shoppailuaikaa on alle kaksi päivää. Alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita. Tahtoisin muuten uteliaisuuttani kysyä, mitkä näistä valitsemistani koruista ovat teidän suosikkejanne vai käytättekö itse aivan erityylisiä koruja?:)