Ja treenijutuilla jatketaan! Näyttääkö ensi lauantai kalenterissasi tyhjältä? Hyvä. Sovittaisiinko juoksutreffit kello 13-14? Jos tämä ehdotus sopii sinulle, kommentoi tätä postausta viidentoista ensimmäisen joukossa ilmaisten kiinnostuksesi osallistua ja saat itsellesi paikan Puman juoksukoulussa, jossa minäkin tulen olemaan mukana.

Juoksutekniikkaa ja -niksejä treenaamaan lähdetään yhdeltä täältä Helsingistä Milttonin showroomilta, joten ilmaannuthan paikalle hyvissä ajoin treenivaatteet sekä  -kengät mukanasi. Kaikki juoksukouluun osallistuvat saavat ilmaisen tekniikkaopin lisäksi Pumalta pienen yllätyksen mukaansa. Koulu sopii aivan aloittelijallekin eli rohkeasti vaan kaikki mukaan.

Paikalle voi saapua jo vaikkapa heti kahdeltatoista, jolloin ovet Urban Athletic Club -tapahtumaan aukevat. Olette nimittäin kaikki (eli tekin, joita juoksukoulu ei kiinnosta) kutsuttuja sinne ja tämä juoksukouluhan on vain osa päivän kivoista tempauksista. Virallinen kutsu näkyykin tuossa yllä ja siitä voi kurkkia, mitä kaikkea mukavaa on luvassa. Tapahtuman löytää myös halutessaan Facebookista täältä.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä ilmestyy nautiskelemaan urheilullisesta klubipäivästä, mutta tärkein kysymys on tämä: Kuka tahtoo juoksukouluun?:)

Edit: Paikat on nyt täytetty!