Tästähän on tulossa koko ajan vain liikunnallisempi blogi! Toivottavasti innostukseni tarttuu teihinkin ja toisin päin. Pahoittelut tuon fiksusti vastavaloon kuvatun videon härskistä treenikampauksesta sekä väärästä päivämäärästä, sillä tämä piti alunperin julkaista jo eilen. Juoksukoulu-uutiset tulivat kuitenkin minullekin niin puskista, että siirsin tämän seuraavalle päivälle.

Kuten jo videolla jo kerroin, ainakin allekirjottaineen treenit saavat usein uutta puhtia uusista treenivaatteista. Uusimpia “puhdittajiani” ovat Kampin Nike Helsinki -liikkeestä valitut juoksushortsit, joista omistan myös täyspitkät versiot eli juoksutrikoot (jotka tosin unohdin Kylmäkoskelle)…

… rento treenitoppi, jonka tuttu ja ehkä hieman kliseinenkin sanoma muistuttaa siitä fiiliksestä, mitä jokaisella lenkillä haetaan…

… sekä reilut collegehousut, jotka voi lenkin jälkeen vetäistä jalkaan absoluuttista rentoutumista varten. Kyllä vaan, löysin ne miesten osastolta, koska naisille tarjottiin vain mustia ja harmaita kollareita. Onpa reilua.

Shortsit pääsevät käyttöön vasta vähän lämpimimmillä ilmoilla. Toppia taas käytän rennommilla ryhmätunneilla, koska se ei materiaalinsa vuoksi ole kovin ideaali hikiliikuntatunneille. Collegehousuissa hengaan yhtä usein kuin haalareissakin eli päivittäin. Juoksutrikoot taas taitavat päästä kunnon testiin puolimaratonilla. Saatte niistä kuvaa myöhemmin.:)

(vaatteet saatu Nikeltä)