Pientä vappuarvontaa olisi tarjolla. GlitzyLipsT-huulifoliot takaavat vapun rientoihin kestävän huulimekin. Kirjaimellisesti silmiinpistävät huulifoliodesignit lupaavat olla pysyä lohkeileimatta taihaalistumatta jopa 8 tunnin ajan. Ne eivät myöskään tahraa. Huulifolioiden nimeen vannoo mm. Katy Perry.

Periaate on hieman sama kuin näillä kynsitarroilla. Kiinnitykseen ei vaan tarvita lainkaan lämpöä ja kiinnitysaine tulee folion alle. Huulifolio kiinnitetään levittämällä puhtaille ja kuiville huulille kiinnitysainetta. Kun se on kuivunut, huulille silitetään folio ja ylimääräinen osa repäistään pois. Kestohuulet poistetaan kostealla pyyhkeellä tai meikinpoistoliinoilla. Teen näistä myöhemmin kunnon testipostauksen ohjeineen ja kuivineen.

Sain valita huulifolioita sekä itselleni että lukijoilleni. Valitsin itselleni turkoosin folion, joka on nimeltään ZunigaBlue. Sitä kuvaillaan näin: “Näissä rohkean vaaleanturkooseissa ja sinivihreissä huulissa on voimaa. Tyttö, nitistä ne hengiltä!” Teille sain arvottavaksi punasävyisen WineMeOvan, josta taas kerrotaan näin: “Täyteläinen kuin hieno punaviini. Juo nämä loisto ja tule hiprakkaan ilosta. Ota siis huikka!” Toinen arvottava folio on hopeanhohtoinen ja nimeltään SmokeySilver. Sitä kuvaillaan näin: “Superseksikäs, metallinen, pronssi-hopea design. Voimakkaana ja valmiina ottamaan homman hanskaan SmokeySilver on täydellinen bilekaveri.

Jokaisessa paketissa on käyttöohjeiden lisäksi noin 1,5 metriä GlitzyFoliota ja GlitzyStix-liimaputkilo. Jokaisesta rullasta tulee suunnilleen 20–25 huulimeikkiä. Tai no, riippuu siitä, kuinka tuhlailevasti foliota leikkelee, mutta kuitenkin paketti riittää siis moneen käyttökertaan. Näitähän voi ostaa huonon arpaonnen osuessa kohdalle Kynnet.com -nettikaupasta täältä.

Voit voittaa huulifoliopaketin itsellesi kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin tämän päivän iltaan kello 23:59 mennessä, kumman sävyn noista arvottavista valitsisit, jos voittaisit. Voittajia arvotaan luonnollisesti kaksi kappaletta. Olethan tarkkana huomenna sähköpotisi kanssa, jotta saan toimitettua mahdollisen palkinnon vapuksi perille. Tämän kireän aikataulun vuoksi en nyt itsekään ehtinyt testata omaa foliotani, mutta saatte kuvamateriaalia vapun jälkeen silmiennen iloksi.;)