OSALLISTUMINEN SAATU / NAISTEN KYMPPI

KURSSI SAATU / VAHVA ELÄMÄ BY REBEKKA JAAKKOLA

Viikon paras välipala on Nosht-merkin suklaanmakuinen pähkinäproteiinista tehty tuorepuuro, jonka ohjeen löysin pussin kyljestä. Tämä hieman erilainen prodejauhe on herkullinen sekoitus korkealuokkaista maapähkinä-, herne- ja saksanpähkinäproteiinia. Näin suurena pähkinäfanina voin vain olla onnellinen, etten ole allerginen pähkinöillä. Seuraavaksi kokeilen jauhetta näihin vegaanisiin maapähkinä-suklaaproteiinipatukoihin.

Viikon paras pulma on niinkin pinnallinen kuin juoksupaidan värin valitseminen. Tällaisina aikoina, kun uutisissa on kriisi toisensa jälkeen tekee hyvää päälle keskittyä hetki johonkin ei-vakavaan, kuten juoksupaidan väriin. Jostakin syystä virallisen, korallinpunaisen paidan lisäksi meille Naisten Kymppi 2022 -lähettiläille lähetettiin Stadiumilta viininpunainen, vähän erilainen versio paidasta. Nyt en sitten tiedä, kummassa värissä tahtoisin viikonloppuna lenkin vetäistä. Mielipiteitä?

Viikon paras treeni ennen lauantain Naisten Kymppiä on mikä tahansa rauhallinen ja kevyt treeni. Siksi aloitin tällä viikolla Rebekan uuden Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa -verkkokurssin ja salikäyntejä otin viikkooni vain yhden taktisen. Verkkokurssin hinta 24,90€ sisältää 5 eri pituista liikkuvuusharjoitusta viikossa neljän viikon ajan. Rebekan vetämät harjoitukset ovat pituudeltaan 10-45 minuuttia, ja valmentaja tekee jokaisen harjoituksen alusta loppuun kanssani. Inhoan sellaisia nopeutettuja “nyt tee itsenäisesti näitä vielä 3×15 toistoa” -treenejä“. Jos innostut ideasta, kurssin voi maksaa myös liikuntasetelillä.

Viikon paras tapahtuma on tietty tuo lauantaina (eli HUOMENNA, apua!!) järjestettävä Naisten Kymppi. Reitti lähtee Töölönlahdelta aivan Helsingin keskustasta, ja tapahtumassa voi juosta tai kävellä noin 10 kilometrin tai mailin mittaisen LadieSmilen reitin omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ennen kaikkea ilman kilpailua. Osallistumalla teet samalla myös hyvää! Jokaisen osallistumismaksusta nimittäin lahjoitetaan 1 euro Sydänliitolle kerättävään tukipottiin.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan lauantaina järjestettävään Naisten Kymppiin TÄÄLLÄ! 👟