Ja alpakkateemalla jatketaan. Se oli kesäinen päivä ja kehoni oli jumissa monesta paikasta. Niskat koneella naputtelusta, lonkka kuukausien piinan loppusuoralla tuntemattomasta syystä ja pääni “vain” henkisesti. Onneksi äitini raahasi minut ja jälkikasvuni kehonhuoltotunnille Rockwood Alpacas -tilalle. Se ei sitten ollutkaan ihan tavallinen kehonhuoltotunti, vaan ison talon pihalla järjestetty ihana ilta pienellä porukalla. Alkuun nautiskelimme smoothiet ja tutustuimme pihapiirin eläimiin. Kuvista puuttuvat ainakin kanat, kukot ja riikinkukot. Koirakaan ei osunut eteeni.

Itse kehonhuolto oli puolet huvista, toinen puoli alkoi valtavan alpakkalauman kopsutellessa pihalle aitauksestaan meidän kehonhuoltajien joukkoon. Saimme joko keskittyä eri asentoihin tai seurustella herkkunappulat apunamme alpakoiden kanssa. Ympäriltämme kuului kikatusta aina, kun jossakin päin pihaa utelias alpakka hamusi jonkun varpaita tai tökki naapurimaton venyttelijää hellästi takamukseen. Hymyilemättä ei vaan voinut olla enkä kyllä edes yrittänyt. Ipana venytteli aluksi mukana, mutta keskittyi lopputunnin piirtämään eläimiä ja silittelemään niitä.

Akaassa tapahtuu nykyään vaikka ja mitä mukavaa. Onnekseni vierailen usein siellä, joten pääsen kokemaan kivoja juttuja ja muksu luo samalla hauskoja muistoja isovanhempiensa kanssa. Ai niin, koska avain onneen on tasapainossa, kehonhuoltotunti päättyi herkulliseen kahvitarjoiluun ulkoterassilla. Miten ihana ilta! Ensi kesänä sitten uudelleen, jos näitä vielä järjestetään. Onko muuten vähän äitiinsä tullut poika, kun houkutteli isäntäväen tuomaan bengalikissat sisältä hetkeksi siliteltäviksi? ❤️