Viikon paras fiilis koettiin spinningmaratonin jälkeen, kun tunsin itseni taas niin voittajaksi, ettei mitään rajaa. Siinä samalla aloin tosin miettiä, pitäisikö vihdoin hankkia pyöräilykengät normaalien sisätreenikenkien kuluttamisen sijaan. Ne voisivat olla jaloillenikin paremmat, koska ne on kuitenkin suunniteltu (sisä)pyöräilyyn. Olisi kiva kuulla kokemuksia, jos joku tietää, ovatko kengät hankkimisen arvoiset ja mitkä merkit valmistavat parhaat spinningkengät.

Viikon paras uutinen on ihan uuden muotilehden lanseeraus Suomessa. Puhtaasti muotiin keskittyvän Costume-lehden edullisen ennakkotilauksen voi tehdä täällä, vaikka lehti alkaa ilmestyä vasta elokuun loppupuolella. Kaikkien tilaajien kesken arvotaan upeita Olav designin Shaved-laukkuja, joten siinäpä jo toinen hyvä syy tilata lehti. Lehden nettisivuilla voi myös katsoa videopätkän, jossa meidänkin tyttöjä (ja poika) oli mukana. Lehtiuutisia reaaliajassa löytää Costumen Facebook-sivulta.:)

Viikon paras alekoodi on Fake Tattoosin nettikauppaan, joka tarjoaa upeita väliaikaisia tatuointeja. Kirjoittelinkin niistä jo aiemmin täällä.  Koodilla VIP blog12 saatte nyt peräti 75 % alennusta yhdestä vapaavalintaisesta siirtokuvatatuoinnista. Koodi on voimassa vain ylihuomiseen eli keskiviikkoon asti. Alla olevassa kollaasissa on hieman esimakua siitä, miltä tuollainen siirtokuva iholla näyttää.

Viikon paras ruokahimo on niin outo, että mietin hetken, viitsinkö tätä edes kirjoittaa. Olen viimeisen parin viikon aikana vetänyt tomaatteja suolalla kuin hullu puuroa. Parasta on isokiteinen merisuola, joka todella maistuukin joltakin. Verenpaine hoi, voisitko jo nousta normaaliksi, niin tämä suolanhimo katoaisi?:D