Nyt olisikin näin itsenäisyyspäivän kunniaksi putiikkiesittelyssä eräs vanhempi nettikauppatuttuni. Tuomo Anttilan luotsaamaa Panic in Paradise on eräs ensimmäisistä ellei muuten peräti se ihan ensimmäinen virallinen blogiyhteistyökumppanini. Tutustuin Paniciin blogini alkuaikoina, kun tilasin sieltä farkut. Postattuani niistä ja niiden tilaamisesta, minuun otettiin yhteyttä ja ryhdyin tämän mahtavan nettikaupan blogilähettilääksi. Blogini muuttamisen myötä kuviot muuttuivat, mutta autamme vieläkin välillä toisiamme hieman pienemmässä mittakaavassa. Minä levitän sanaa ystävämyynneistä ja saan välillä maistiaisia uusien mallistojen herkuista.

Panic tarjoaa persoonallisia vaatteita naisille ikään katsomatta. Tavoitteena on poistaa mahdollisimman paljon välikäsiä myyjän ja ostajan välistä, jotta myynti- ja markkinointikulut voidaan pitää nykyisellä matalalla tasolla. Asiakkaiden kanssa kommunikointi on Panicille tärkeää. Tämän suomalaisen merkin suunnittelu, myynti ja markkinointi tapahtuu Helsingissä. Itse tuotteet valmistetaan ulkomailla, mutta yhteystyöompelimoista ollaan tarkkana ja niiden suhteen noudatetaan reilun pelin henkeä. Firman Trusty Root -periaatteet ovat arvostettavat ja tutustumisen arvoiset.

Panic in Paradisen nettikauppa on muuttanut muotoaan jo moneen kertaan. Tällä hetkellä sivuilla on hurjat tarjoukset meneillään ja sivut ovatkin täynnä säpinää. Suurin osa tuotteista on aina farkkuja, mutta niiden lisäksi tarjolla on myös erilaisia yläosia sekä muutamaa erikoisempaa vaatetta, kuten minihametta tai villikuosisia housuja. Farkuissa on tarjolla raffeja pesuja, värejä ja takataskuja. Sivustolta löytyy myös hoito-ohjeet farkuille.

Kiitosta minulta saa kokotaulukko ja vaatemallien kohdalla olevat tekstit, jotka kertovat, millainen vaatteen koko on ns. standardikokoon nähden. Moni tilaaja on myös antanut firmalle kiitosta pienistä lahjoista, joita tilausten mukaan on välillä sujahtanut. Itse pidän Panicin tavasta valmistaa välillä myyntiin myös uniikkifarkkuja, joihin törmäämistä jonkun muun päällä ei tarvitse koskaan pelätä.

Selailen edelleen Panicin nettikaupan tasaisin väliajoin läpi ja käytän yhteistyömme aikana saamiani farkkuja vuoden ympäri. Myös tuossa kollaasissa näkyvä Riley-minimekko ihanalla selkämyksellä lukeutuu suosikkeihin sekä mustana että valkoisena. Noista nahkapalafarkuista puhumattakaan, toiset odottavat jo kaapissa ensimmäisten hajoamista suuren kulutuksen seurauksena.

Toivottavasti moni erikoisempien ja räväkämpien vaatteiden ystävä löytää tiensä erääseen suosikkinettikauppaani minun kauttani. Klassikkoihmisten ei kuitenkaan kannata jättää tutustumatta Panic in Paradiseen, sillä tarjolla on välillä myös rauhallisia värejä (mm. perussininen ja muut deminin klassikkosävyt) hyvin istuvissa farkkumalleissa. Kaikille jotakin, niinhän sen pitääkin mennä!:)