Viikon parhaan keikan veti Helsingin Kaapelitehtaalla viime viikolla esiintynyt Maroon 5. Kunnon hittitykitystä, mahtavia kitarasooloja sekä -battleja ja uskomatonta fiilistelyä sisältänyt keikka oli todella kovasti mieleeni, vaikka en ihan kaikkea nähnytkään. Tällaisen ihmismeren keskellä vietetyn keikan aikana sitä aina muistaa, miksi sinne eturiviin kannattaa pyrkiä. Kerätäänkö adressi, jotta alle 1,6-metriset fanit saavat ottaa keikalle koroketuolit?:D

Viikon paras lahjaidea nuorelleparille on hankkia Björn Borgin naisten alusasusetti, johon etsitään sitten samaa sävyä olevat bokserit miehelle. Jos budjetissa on tilaa, perusväristen boksujen lisäksi voi paketoida vielä rintsikoiden korostusväriä toistavat bokserit. Silloin miehellä jää varaa valita, mitä pukea ylleen. Näin joulun aikaan punainen väri toimii tässä ideassa erityisen hyvin!

Viikon paras naposteluruoka on ehdottomasti kotona tehdyt ranskalaiset tsatsikilla. Ranskiksiin (muunnelma täällä) ei tarvitse kuin pari perunaa, suolaa ja oliiviöljyä. Tsatsiki taas syntyy jo turkkilaisesta jogurtista, kurkkuraasteesta, suolasta, valkopippurijauheesta sekä valkosipulimurskasta. Helppoa ja hyvää! Pahoittelut huonosta kuvasta, toivoisin joululahjaksi valoa.

Viikon paras tuliaispaketti sisälsi kaksi purkkia herkkusinappeja. Muut ostelivat tyttöystävilleen ja muille tuliaisia himoitseville hajuvesiä, mutta minäpä sain jotakin henkilökohtaisempaa. Ei tätä kannata taas ottaa niin vakavasti, ovat hajuvedetkin kivoja tuliaisia. Minä vaan satun arvostamaan tällaisia pieniä juttuja, jotka kertovat tuliaisen ostajan todella tuntevan minut.:)