Voi teitä huolehtijoita! Joku lähetti tänään sähköpostiini viestin, ettei minun tarvitse postailla kipeänä ja tenttistressin kourissa kolmesti päivässä. Voin paljastaa, ettei se ole niin iso homma, kun olen kirjoittanut noita aamupostauksia talteen sen verran, että voin vaan julkaista päivän kaksi ensimmäistä postausta teille. Moni kiitteelee tiukasta postaustahdistani enkä aio luopua siitä, kun kerta sen ylläpidossa ei ole hirveästi hommaa. Asiaa riittäisi vaikka omaan radio-ohjelmaan! Tätä kolmatta postausta varten istunkin sitten koneen äärelle, mutta tähän kulunut aika on pieni hinta siitä, että pääsen moikkaamaan teitä.

Heräsin muuten aamuyöllä sellaiseen yskäkohtaukseen, ettei mitään rajaa. Keuhkoputket tuntuivat olevan ihan tukossa enkä oikein saanut happea, mutta kuuma juoma onneksi auttoi. Nousin aamulla lukemaan jo vähän parempivointisena (siis yöhön verrattuna). En vaan ymmärrä, mihin sen kaiken tiedon pitäisi mahtua, kun pää on täynnä räkää.

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! Meille tänne Jyväskylään tupsahti aamulla oikein luntakin, ihan vain tämän hienon päivän kunniaksi. Kyllä se piristikin aamulla, kun tiesi jo silloin, että Tarjan vastaanotto jää illalla todennäköisesti lukupaniikin vuoksi väliin. Kiitos siis lumivaipasta ja samoin auringosta, yläkerran setä!:)