Jatketaan aamulla löytyneissä joulutunnelmissa, koska näin pimeällä ei voi asukuvia enää ottaa. Moni mies varmaankin miettii, mitä ostaa joululahjaksi pikkutuhmalle tyttöystävälle, jolla on jo vähän kaikkea? Ratkaisu löytyy kullatusta piiskasta, joka käy sen ilmeisen käyttötarkoituksen lisäksi vaikkapa asusteesta uudenvuodenjuhliin tai kiinnostavasta sisustuselementistä piirongin päälle aseteltuna. Ei niiden joululahjojenkaan aina tarvitse olla niin kamalan kilttejä.;)

Oikeastihan kuvassa on siis Tukholmasta ostettu kaulakoru. Topshopista löytyneen oudohkon ihanuuden voi pukea ylleen keskiosan ketjut suorina tai kierrettyinä. Korun kanssa saa myös päättää, jättääkö hapsut roikkumaan eteen vai siirtääkö ne taakse. Takana hapsut toimisivat takuuvarmasti avoselkäisen mekon tai yläosan kaverina. Sellaisia olenkin kytännyt urakalla eBaysta ja nyt taisin löytää täydellisen yksilön. Toivotaan parasta.

Psst! Käy tämä silti joululahjavinkistä tyttöystävälle, jos joku ehti jo pettymään!<3