Jossakin vaiheessa tänne blogiin puskee niin paljon tavaraa, etten enää muista, mitä olen sanonut ja mitä vaan aikonut sanoa. Voi siis olla, että tiedättekin minun jo nautiskelevan 3 viikon lomasta maalla. Se tarkoittaa, että valahdan takaisin tuttuun treenirutiiniini, joka täällä maaseudulla aina tuntuu niin luontevalta. Pomppaan joka aamu lähes poikkeuksetta suoraan sängystä 9-12 km lenkille. Iltaisin joko hengailen, rullaluistelen tai uin. Rakastan rutiineja, mutta jossakin vaiheessa tämä alkaa aina tökkiä.

Kärpäsiä on tuhat kertaa enemmän kuin kaupungissa ja jokainen niistä pyrkii lentämään korvaani, silmiini tai nenääni. Samat pari lenkkireittiä maistuvat jo parin viikon jälkeen puulta, vaikka niitä kuinka kiertäisi eri suuntaan ja varioisi. Soittolistatkin alkavat kyllästyttää eikä uusien tekemiseen ole sen suurempaa intoa. Haaveilen salaa ryhmätunneista, joille joku muu on keksinyt musiikit ja jotka ovat joka kerta vähän erilaisia.

Katselinkin sivusilmällä yhteistyökumppanini Kuntoportin ryhmätuntitarjonnasta uusia lajeja kokeiltavaksi. En varsinaisesti odota paluuta Jyväskylään, mutta uudet kokemukset ovat niitä harvoja asioita, joita jo sieltä kaipaan. Aion kokeilla loppukesästä ainakin rentouttavaa syvävenyttelyä, jota minulle paljon tietokoneen parissa aikaa viettävänä suositeltiinkin. Myös mäkispinning houkuttaisi tällaista perusspinning-fania, siinä saisi haastaa itseään hieman eri tavalla. Aion myös uskaltautua elämäni ensimmäiseen zumbaan, mutta totuuden nimissä testaan kyseistä lajia ensin PlayStationilla kotona!:D

Psst! Rakastan jo yhden käyttökerran jälkeen uutta alennusmyyntitreenitoppiani!<3