Viikon paras muotiyhteistyö on epäilemättä Versacen ja H&M:n voimien yhdistäminen. 17. marraskuuta myyntiin tuleva mallisto saa vielä jatko-osan tammikuussa eli odotettavissa on tuplasti jännitystä. Versacen aiempien mallistojen helmistä on muokattu H&M:lle klassikoita, mutta vaatteiden lisäksi tällä kertaa on luvassa myös kodintekstiilejä. Tämä sai ainakin minut miettimään, milloin Missonin tekstiilejä voisi saada H&M:lta. Siinäpä oiva designeryhteistyötoive vaikkapa ensi vuodelle!:)

Viikon paras kosmetiikkatuote on Lontoon lentokentältä ostettu huulirasva. Tai oikeastaan tämä on kyllä vaseliinia, mutta huulirasvana tämä taitaa toimia parhaiten. En ole ainakaan vielä törmännyt Suomessa tähän tuoksutettuun kookosversioon, mutta toivottavasti näitä tulee myyntiin. Tämä purnukan tuoksu on meinaan huumaavan ihana.

Viikon paras vaatetuunaus tulee olemaan Tukholman G-Starista löydetyn XL-kokoisen topin muuntaminen mekoksi ohuen vyön avulla. Alennusta tälle kaunottarelle sain 40 %, minkä jälkeen hintaa jäi enää reilu 30 euroa. Tässä liikkeessä oli muuten mahtava myyjä, joka osasi sanoa suomeksi sekä “krapula” ja “vesipullo”. Aaw, suloinen nuori mies!

Viikon paras idea on alkaa keräillä avaimenperiä. Aloitin keräilyni viime vuonna Pariisissa. Tänä vuonna avaimenperäkokoelma täydentyi sekä Lontoossa että Tukholmassa. Arvasittekin ehkä jo, että ajattelin keräillä matkakohteistani muistoja. Rajaan nämä matkat tosin vain merkityksellisiin matkoihin, sillä ihan kaikkia maita en kokoelmiini kelpuuta.;)

Viikon paras pyyntö koskee tätä surullisenkuuluisaa Provinssia. Antaisitteko sen jo olla?