Tiedän, että useimmilla bloggaajilla on tapana esitellä matkaostokset yhdessä postauksessa, mutta jotenkin tykkään, että kaikki ostokset saavat oman tilansa. Nyt olisi siis aika vilauttaa sitä suloista kenkäparia, jonka ostin Tukhomasta. Ihastuin näihin jo Espanjassa, mutta minun koossani näitä satiinisandaaleja oli jäljellä vain pinkkeinä. Vihreät jäivät sitten vähän kaivelemaan.

Onneksi Tukholmasta löytynyt Zara ei tuottanut toista pettymystä, vaan sain vihdoinkin vihreät kesäsandaalit itselleni. Jotenkin  nuo kullanväriset soljet vielä kasvattavat näitä rakkaustunteitani kenkiä kohtaan. Kyllä nyt kelpaa tepsutella ympäriinsä!

Olen vihdoinkin alkanut törmäillä mataliin ja kauniisiin kenkiin niiden ainaisten korkkareiden sijaan. Matalat kengät ovat käytännöllisempi, jos sattuu olemaan tällainen kulkuneuvojen välttelijä kuin minä. Pyrin kävelemään kaikkialle, jos vain matka ja aika sen sallivat. Vielä kun oppisin ihastumaan sellaisiin kenkiin, jotka voi vain sujauttaa jalkaa ilman remmitaistelua. Ei taida olla toivoakaan, hankaluus kun usein vain lisää kenkien viehätystä.:)