Maailman huonon tuunaajaa ilmoittautuu! En silti ota vastaan moitteita yrityksen puutteesta, sillä Marimekon SURRUR-kirjan lisäksi omistan nyt myös toisen tuunauskirjan. Suosittua tuunausvinkkejä sisältävää P.S. – I made this… -sivustoa ylläpitävä Erica Domesek on julkaissut kirjan, jossa hän jakaa yksityiskohtien kera parhaita DIY- ja muokkausohjeitaan. Kirja ilmestyi jo viime vuonna, mutta jotenkin onnistuin törmäämään tähän vasta nyt.

Tuunausohjeet alkavat tiivistetyllä muotihistoria ja -info pläjäyksellä…

… josta jatketaan kiehtovaan inspiraatiosivuun. Näin aiheutetaan lukijalle salakavalasti pakko saada -fiilis. Kyseisen sivun jälkeen lukijalle herää polte näperrellä ja sehän sopii…

… sillä seuraavalta aukeamalta löytyvät väsäily- ja tuunausohjeet selkeiden kuvien kera!

Lopputulosta mehutellaan vielä kauniilla kuvilla. Jos siis tuunaussormia syyhyttää yhtään, suosittelen tutustumaan tähän kirjaan. Tilasin omani muistaakseni Amazonista. Toimitus vaan kesti niin hemmetin pitkään, ett olin jo unohtanut tilanneeni koko opuksen!:D