Kolme ja puoli vuotta sitä kesti, mutta ikuinen rakkaus loppui viimein. Välissä oli suhteen elvytystä ja jopa nolo syrjähyppy, se tosin kesti vain viikon verran. Yhteiselo alkoi onnellisesti ja erokin toteutettiin sovussa. Molemmat ansaitsivat parempaa. Minä uuden rakkaan ja entinen puhelimeni viimeisen matkan kohti kierrätystä.

nokia 6700 takaa

Sinnittelin kauan romuluurini kanssa, kunnes se viimein hajosi kokonaan. Loppuaikoina kenttää ei ollut juuri missään ja tekstiviestit jumittivat. Soittaessani oli todennäköistä, että ääneni kuulosti robotilta, joten virallisten puheluiden soittaminen oli aina riski. Lopulta en vain jaksanut enää. Tarvitsin ja ennen kaikkea ansaitsin toimivan suhteen!

Uuden kumppanin valinnassa vaikuttivat eniten kumppanin pieni koko, komea ulkonäkö sekä tietysti vähän saatavuus. Lähdin tosin metsästämään aivan eri tyyppiä kuin minkä kanssa lopulta kotiin palasin. Olen silti enemmän kuin tyytyväinen valintaani, tämä oli meinaan ihastusta ensisilmäyksellä.

nokia 6700 auki

Uusi puhelimeni on jälleen Nokia, sillä kokeiltuani LG:tä, en tahdo enää vaihtaa Nokiasta pois. Kokemus ei nimittäin ollut mitenkään miellyttävä. LG tulee luultavasti saamaan uuden mahdollisuuden television muodossa, mutta matkapuhelinsaralla en sitä enää uskalla kokeilla. Luotan Nokiaan.

Tämän pinkin paholaisen malli on 6700 (slide) ja siinä on sekä isohko näyttö että täydelliset näppäimet tekstata. Lisäksi puhelimessa on kaksi kameraa, joista toisessa on jopa salama. How cool is that! Bloggaamiseen tämä puhelin ei ehkä ole ideaali, mutta saa riittää minulle. Katsotaan, miten yhteiselomme alkaa.:)

nokia 6700 kiinni

Puhelimen ostaminen oli vielä siitä mukavaa, että tein varsin hyvän diilin hinnasta. Ensimmäisessä elektroniikkakaupassa hinta oli 229€ ja toisessa 219€. Arvatkaapa paljonko tuosta lopulta maksoin? No hurjat 120€!:D

Puhelin olisi maksanut Sonera Kaupassa ilman liittymää 189€ ja koska en halunnut uutta liittymää, varauduin jo maksamaan sen vajaa 200€ luurista. Myyjä kuitenkin kertoi hymyillen, että koska olin jo Soneran asiakas, minun ei tarvitsisi avata uutta liittymää, vaan saisin puhelimen silti edulliseen hintaan. Ja mikä parasta, puhelimessa ei olisi edes mitään typerää lukitusta, vaan se toimisi normaalisti kaikilla korteilla ja liittymillä. Aika onnenpotku!<3

Mitenkäs se vanha ja uskollinen puhelin sitten? Se lähti tietysti salamana ilmaiseen matkapuhelinkierrätykseen netin kautta!:) Suosittelen sitä lämpimästi muidenkin romuluureille.