iMac

Nyt se on sitten tehty. Kävin noutamassa tänään itselleni uuden tietokoneen edellisen romuläppärini tilalle. Sellaisen koneen, jonka näppäimistöstä erottaa vielä kirjaimet ja jonka tärkeimmät näppäimet eivät ole halki. Sellaisen koneen, jonka päälle en kippaa kupillista sokeroitua teetä. Sellaisen koneen, josta olen haaveillut ja joka minun oli vihdoinkin mahdollista saada. Tervetuloa kotiin Makkonen 21,5″!:) (Kyllä, nimesin sen jo.)

MouMou ja iMac

Tässä on meidän ensimmäinen yhteinen kuvamme. Kävin niiden korkkareiden sijaan tosiaan noutamassa murusen pehmosaappailla, koska en halunnut, että komistus muistaa ensitapaamisemme siitä, että koitin taklata sen. Oli muuten aikamoisen painava tuo laatikko. Boksissa oli siis näyttö eli tässä tapauksessa itse tietokone sekä langaton näppäimistö ja hiiri. En onneksi saanut sellaista hiirtä, jossa on se pieni pallo. Musta se on härskein ikinä ja se tuo mieleen vai yhden sanan. Sellaisen, jota en tänne viitsi kirjoittaa, mutta se rimmaa itoriksen kanssa!:D

Moksun tietokoneet

Pidän tuon limaisen romuläppärin vielä hetken hengissä Makkosen rinnalla, koska postausten teko sujuu tällä toistaiseksi nopeammin. Treenailen mäkkäilyä ihan rauhassa, tämä on kuitenkin ensimmäinen oma Omppuni ja olen aika lahjakkaasti pihalla. Tällä hetkellä olen saanut koneen jo päälle ja yhdistettyä nettiin. Se oli aikamoinen suoritus.:) Nyt koitan etsiä hienoa teemaa, jonka aiheena ei ole joko Megan Fox tai se Edward – LOL! Halo it’ll be.

(kuva täältä)