Tämä tyttöpä mennä pamautti ja hankki itselleen uuden tuoksun!:) Se toimitettiin minulle hopeisessa lahjapakkauksessa. Tuoksun nimi on Bond Girl, kuten paketista voikin ehkä päätellä. Tuoksu on Avonin, joten olin saanut nuuskutella sitä kuvaston tuoksusivuilla ja pienen testerin muodossa viikkojen ajan. Lopulta päätin, että tuoksu on minunlaiseni ja tilasin sen itselleni. Hassua kyllä, pikkusiskoni tunsi aivan samoin ja kohta tämän perheen tytöt tuoksuvat aivan samalta. (Pienempi tosin enemmän hiuslakalta, krhm.)

Avoin Bond Girl -tuoksu

Kuten nesteen väristä voi päätellä, tuoksu on persikkaisen makea. Vaikka olen aina pitänyt jopa vähän ällömakeista tuoksuista, tämän tuoksun makeus on hieman hillitympi kuin minun tuoksultani voisi odottaa. Pullo on ihanan naisellinen ja se tuo ehkä kaukaisesti mieleen käsikranaatin. Siis joidenkin mielestä, jotka ovat viettäneet aivan liikaa aikaa pelaten sotapelejä. Varsinkin silloin, kun piti lukea ylioppilaskirjoituksiin.:)

Avonin Bond Girl -paketti

Lahjapakkauksessa oli mukana saman sarjan suihkugeeli ja kosteusvoide. Niiden avulla uusi tuoksuni kestää pidempään ja tuoksuu myös lähempää tuttavuutta tehdessä. Siis ihan keskustellessa jonkun kanssa, tuo kuulosti kyllä joltakin aivan muulta!:D

Bond Girl -suihkujutut

Miten teidän laitanne on? Jumitatteko vuodesta toiseen samoissa tai samantyylisissä tuoksuissa vai innostutteko joskus kokeilemaan jotakin hieman erilaista?:) Itse olen tyytyväinen kokeiluuni. Ihminen kuitenkin kasvaa koko ajan ja samalla ihmisen persoona muuttuu. Minun ällömakeuteni taitaa olla hieman taittumassa, jos tästä tuoksusuosikista voi jotakin päätellä.

Ai niin, saako mustalla viikolla käyttää värikkäitä kynsilakkoja tai huulipunaa? Kun olisi ihana uusi lakka ja kaikkea.:) Olisiko se sallittua vai sinnittelenkö?