Koko Facebook-stressi on lähtemässä ihan käsistä! En todellakaan osaa sanoa ei ja päätinkin, että hyväksyn kaikki vanhatkin tutut, joita en ole nähnyt vuosiin. Jätän vaan henkilökohtaisuudet kirjoittamatta ja pysyn tuollakin sivustolla pinnallisena. Mitä haittaa siitäkin voi olla, että joku vanha kaveri näkee, mitä minulle tänään kuuluu. Facebook paljastaa minusta kuitenkin vain sen verran, mitä itse haluan. Edelleenkin ne tärkeimmät tyypit, joille salaiset ja intiimimmät asiani jaan, löytyvät puhelinsoiton tai hetken kävelymatkan päästä.:) Hittoako tästäkin piti stressata? Niinpä, ai kuka ottaa jonkun typerän sivuston vähän liian tosissaan? *virnistys*

mahtitukka-asukuva3

Aamuni alkoi aivan upeasti sillä, että nukun neljä tuntia luennon ohi, minkä jälkeen lukaisin sähköpostini ja poistin taidokkaasti koko saapuneiden viestien kokoelmani. Nyt harmittaa vain vähän, mutta kun Avonit saapuvat ensi viikolla, saan kaivella niiden tilaajia lähetetyistä ja ties mistä kansioista. Tämä Indiedaysin sähköposti kun on siitä ihana, että se poistaa viestit suoraan käyttämättä niitä roskakorikansiossa. Ei poista muuten enää.

Kiukkuaamun inspiroimana pukeuduin sitten mukaviin vaatteisiin, mutta en suinkaan perusuniformuuni eli farkkuihin ja neuletakkiin.;) Niiden sijaan kaivelin esiin korkkaamattomat shortsini ja käyttämättömät ebay-löytökenkäni. Näillä kapinoin siis suosikkivaatteitani vastaan tänään ja olen varsin tyytyväinen kapina-asuuni. Varsinkin kaikki vaaleanpunainen miellyttää minua ja kyseistä väriä löytyykin tänään yltäni runsaasti. Voiko olla mitään mukavampaa kuin suosikkiväri ja kauniit kengät, joilla on vielä hyvä kävellä. Ah, vaateihastusta!

mahtitukka-asukuva2

paita – H&M

shortsit – H&M

kengät – eBay

rannekoru – arvontavoitto

panta – Gina Tricot

Ja vastauksena kysymykseen “Mitä ihmettä sun hiuksille on tapahtunut?!” voin kertoa, että näissä kuvissa hiukseni ovat ns. luonnontilassa ja löin sekaan vain rusettipannan. Hiukseni kuivuvat isoille laineille, joten volyymia kyllä löytyy, jos sellaisesta tykkää. Hiuksista puheen ollen tuli mieleen, että pitääkin testata uusi kihartimeni tässä joku ilta. Tilasin sen Briteistä ja jouduin odottelemaan adapteria hetken, jotta sain laitteen toimimaan Suomessa. Nyt pitäisi sitten testata laite ja koittaa olla ihastumatta pikkukiharoihin, etten vaan lankea ottamaan permanenttia.;)

Julie & Julia -elokuva

Katselin eilen illalla, kun oli tarkoitus kirjoittaa tärkeitä sähköposteja, krhm, aivan ihastuttavan elokuvan nimeltä Julie & Julia. Eräällä Indiedaysin illallisista kuulinkin jo suosituksia tästä ja nyt vihdoinkin sain tämän katsottua. Elokuvan pinnallisena aiheena on oma intohimoni ruoka ja syvempänä teemana yllättäen ihmissuhteet. Ihana Meryl Streep näyttelee Julia Childia ja toisessa pääroolissa  Julie Powellina loistaa Amy Adams. Elokuva perustuu kumpaisenkin naisen muistelmiin eli tosi tapahtumiin. (Tosin niinhän kaikkien elokuvien alussa nykyään sanotaan, mutta tällä kertaa asia taitaa todella olla niin.)

Itseäni kiehtoi elokuvassa se, että bloggaaminen ja siitä syntyvä ilo ja innostus ovat suuressa osassa. Voi myös olla, että koen itse niin, koska kiinnitin asiaan tietoisesti huomiota. Liikaa elokuvasta paljastamatta juonihan on se, että Julie päättää kokata Julien kirjoittaman keittokirjan läpi vuodessa ja pitää blogia asiasta. Bloggaajan näkökulmasta elokuva oli ihana ja samoin Julie, joka ei juurikaan blogissaan anonyyminillityksestä kärsinyt.;) Toisin on todellisten ruokabloggaajien laita, sillä todellisten blogien kommenttilaatikoistakin on tullut bongattua nillitystä. Elokuvan roolihahmot ovat uskottavia ja sympaattisia, mikä nostaa elokuvan pisteitä entisestään. Näyttelijävalinnoistakaan ei ole naputtamista, joten elokuva saa lämpimät suositukseni. Jos kiinnostuitte, elokuva taitaa pyöriä vielä leffateattereissa.:)

mahtitukka-asukuva1

Ai niin, loppuun on pakko vielä sanoa, että viime aikoina bloggailu on tuntunut erityisen kivalta. Lähes kaikki kritiikki on ollut asiallista ja moni lukija on innostunut kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Kiitokset teille siis!<3

(kuva täältä)