Hyvää huomenta, päivää ja iltaa. No niin, tästäkin päivästä tuli rajoittunut, sillä jalkaani vihloo aivan jatkuvalla syötöllä. Kotiin en silti voinut jäädä, vaikka jouduinkin skippaamaan muutaman sovitun menon. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että ihanan pehmeän ja kotoisan pyjamani sijaan minun piti pukeutua ihmisten ilmoille. Kaikista mieluiten olisin viettänyt päiväni makuupussissa, mutta kun siinä on hieman vaikea kävellä.;) Turvauduin siis helppoon asukokonaisuuteen, jonka kruunasi upean värinen myssy. Haluaisin nuo Ginan myssyt kaikissa sateenkaarenväreissä, sen verran kivoja ne ovat.

kokousasu

farkut – Vero Moda

tunika – Panic in Paradise

pipo – Gina Tricot

laukku – o.i.s

kengät – DinSko

Pakko laittaa tämä toinenkin asukuva tänne, sillä tuollaista jäykkää puutarhatonttu-poseerausta on vaikea tehdä tahallaan!:D Näistä vahinkokuvista tulee aina todella outoja. Pitää joskus tehdä postaus epäonnistuneista asukuvista, joissa mm. kävelen kameraa kohti, irvistän ja ilmeeni on muuten naurettava. Tämä on kuitenkin miedoimmasta päästä outoja asukuvia, sillä tämä on vain tylsä tai oikeastaan huono.

puutarhatonttu

Koska tämäkin lepopäivä oli pitkä ja tylsä, kulutin aikaani tutustumalla risteilyltä saamiini kosmetiikkanäytteisiin. Sain näytteet eräältä meikkitaiteilijalta, joka on toiminut kosmetiikka-alalla yli kymmenen vuotta. Jossakin vaiheessa hän huomasi,  että tummalle iholle on erittäin vaikea löytää oikean sävyisiä meikkituotteita. Ratkaisuksi tähän ongelmaan perustettu Ethnic Cosmetics tuo maahan juuri mustalle iholle/hiuksille sopivia tuotteita unohtamatta tietenkään pohjolan vaaleille piirteille sopivia tuotteita. Tuotteista voit lukea lisää ja niistä voi tilata Ethnic Cosmeticsin kotisivulta.:)

Kokeilin sitten aikani kuluksi Da Vinci -merkkistä mineraaliluomiväriä (sävy Light Grey). Olen aiemmin kokeillut vain Mineralissiman mineraalimeikkejä, joten kauheasti minulla ei vertailukohtia meikkikokemukselleni ole. Tummanharmaa rajauskynäni loppui muutama viikko sitten ja ajattelin testata, olisiko tästä sen korvaajaksi.:) Vaaleanharmaaksi tituleerattu väri oli minusta kuitenkin vaaleansininen, eli tumman rajauksen korvaajaa tästä ei tullut. Sen sijaan tämä väri sopii vaaleiden farkkujen ja pappakalsaritakkini kanssa loistavasti yhteen. Purkki saa pienen miinuksen siitä, ettei siinä ole minkäänlaista annostelusysteemiä, vaan purkista on helppo ottaa liikaa tai sen voi pienellä ranneliikkeellän humpsauttaa kokonaan lattialle. Ei, en testannut sitä!:D Tuli muuten näin jälkikäteen (taas kerran) mieleen, että olisin ehkä voinut laittaa nuo hiukset ennen meikkikuvaa. Pörrönuttura, josta tunkee esiin hiussuortuvia ei ole ehkä se edustavin kampaus.

Da Vinci -testaus

Vietin eilisen päivän tosiaan sohvalla lepäillen ja jalkaani hoitaen. Oma jääkaappini oli aivan tyhjä ja koska kauppareissu tällä jalalla ei houkuttanut sitten alkuunkaan, turvauduin ystäväni apuun. Matelin yökylään ja pääsinkin heti syömään. Tällaisissa tilanteissa ystävyys punnitaan.:) Arvostan myös niitä tyyppejä, jotka kuolemantaudista huolimatta pistäytyvät käymään lääketuliaisten kanssa. Sairaiden luona vierailu tuo hyvän mielen sekä potilaalle että vierailijalle. Tänään on kyllä pakko mennä hakemaan jääkaappiin täytettä. Jospa joku ystävällinen sielu auttaisi kassieni kanssa. Tai sitten ostan vain ne aivan välttämättömät jutut, kuten valtavan kasan maitoa. Ja ehkä pakastesushia, nam!<3

Eksyin jälleen pointistani, sillä tarkoitukseni oli suositella teille elokuvaa. Eilisellä yökyläreissulla katsoimme ystäväni kanssa aivan mahtavan animaation nimeltään Cloudy with a Chance of Meatballs. Tykkään aivan mielettömästi piirretyistä ja tästä tuli kyllä eräs uusista elokuvasuosikeistani.:) Huumoria oli tarpeeksi, eräs tärkeä teema oli tiede ja elokuvaseura oli mahtavaa. Keskisuomalaisen arvion elokuvasta voit lukea täältä. Katsokaa ihmeessä tämä elokuva, jos Monsterit OY ja muut ihanuudet kolahtavat yhtään.

Cloudy with a Chance of Meatballs

Kohta minua kutsuu ainejärjestömme hallituksen kokous. Kokouspaikka on onneksi melkein asuntoni vieressä, joten uskallan laahustaa sinne. Yliopiston luento ja kokous jäivät tänään väliin tuon kivuliaan koipeni vuoksi. Ellei kipu katoa loppuviikosta, pitää tilata aika lääkärille.:/ Toivottavasti tuo tuosta tokenisi itsestään. On se jo kuitenkin parempi kuin toissapäivänä, joten toivoa on. Heipat huomiseen ja kivaa loppuiltaa!

(kuva täältä)