Tänään on erikoinen päivä. Aloittelen täysmustaa viikkoa, mikä jo sinänsä on hieman jännittävää, mutta ei siinä vielä kaikki. Aion esitellä teille tänään ainakin yhden tekemäni varsin erityisen ostoksen, ehkäpä jopa kaksi.:) Toisen on voinut bongata kommenttiboksistani ja toisestakin olen jo aiemmin vihjaillut. Näistä mukavista asioista kirjoittaminen saa luvan piristää minua, sillä viime yö oli yhtä tuskaa. Olin eilen illalla hieman surullinen ja meninkin jo yhdeksältä nukkumaan. Heräsin sitten jossakin vaiheessa täysin pirteänä vain todetakseni, että kello on neljä aamuyöllä eikä minua nukuta lainkaan. Sinnittelin viiteen asti hereillä miettiä koitanko nukahtaa vai luovutanko ja nousen ylös. Jossakin vaiheessa kuitenkin nukahdin onneksi uudelleen. Ai niin, sain nautiskella koko yön painajaisista ja heräsin parikin kertaa siihen, että huusin jotakin ääneen. Kerrassaan virkistävä yö siis!:(

Nyt sitten vähän kivempiin asioihin. Olen aivan täpinöissäni täällä, mutta koitan hillitä itseni, jotta tässä postauksessa säilyy edes joku pointti. Tekisi mieli vaan lykätä kuvaspämmiä ilmoille ja postata video, jossa kiljun kymmenen minuuttia putkeen. Kohta ymmärrätte miksi!:D Mustan viikkoni ensimmäisen täysmustan asun valitseminen oli vielä yllättävän helppoa. Katselin sunnuntaina mustia vaatteitani miettien, millaisia kokonaisuuksia niistä saisi. Koska nyt alkuviikosta on vielä vähän viileää, neuletakki oli pakollinen osa asua. Sen alle puin pilkottamaan hieman pitsiä ja jalkaani vedin tavalliset mustat farkut. Koska kävelin tänään vain pieniä matkoja, uskaltauduin laittamaan jalkaani kunnon korotkin. Päivän tärkeimmän reissun tein kyllä turvallisuussyistä matalissa kengissä. Koruja en laittanut ollenkaan, sillä halusin katseiden keskittyvän laukkuuni.:)

parikka-asu1

farkut – Panic in Paradise

toppi – Pieces

neuletakki – H&M

kengät – Nelly

laukku – Minna Parikka

parikka-asu2

Koska suurin osa lukijoistani keskittyi varmaankin asukuvan yleisen tutkimisen sijaan pelkästään laukkuuni, täytyy siitä kirjoittaa vähän lisää.;) Ensinnäkin, tämä laukku tulee kestämään ikuisesti tai ainakin melkein eli se oli minulta vähän kuin sijoitus. Toiseksi, en aio kirjoittaa sen hintaa tänne, vaikka äitini sitä kovasti puhelimessa kyselikin. Laukku on ostettu käytettynä, joten täyttä hintaa en siitä kylläkään maksanut. Kallis se silti oli, mutta tuskin kertakäyttöisen tekonahkalaukun hinnalla luksusta saakaan. Tämä laukku koostuu sekä nahasta että rypytetystä mokasta, minusta ne korostavat kauniisti toisiaan.

arvoitus2

Tässä laukussa yhdistyvät käytännöllisyys tilavuuden muodossa ja naisellisuus laukun ulkonäön muodossa. Musta väri kuitenkin tasapainottaa laukkua eikä tee siitä liian söpöä tai huomiota herättävää. Tokihan se vaaleanpunainen versio tästä saa edelleen kuolani valumaan, mutta eiköhän tämä tyttö ole jo överisöpöillyt elämänsä aikana tarpeeksi.;)

arvoitus1

Itseni lisäksi tähän laukkuun on haksahtanut aiemmin ainakin Ranna kaksoissiskolaukun ja Nelliina punaisen kiiltonahkalaukun muodossa. En ihmettele yhtään, sillä laukku on todella kaunis ja äärettömän tilava. Tyttöjen vintagetyyleihin laukku sopii tietysti kuin sormi napaan, mutta minua houkuttaa yhdistellä tätä hieman “kovempiin” vaatteisiin. Arkisesta asusta tai vähän miehekkäämmästä kokonaisuudesta laukku erottuu aivan eri tavalla, kun se ei oile asukokonaisuudessa aivan niin kotonaan.:) Löytyykö lukijoideni omistuksesta neiti Maxinen siskoja? Millaisiin vaatteisiin yhdistätte tämän kaunottaren?

Psst! Sain just postin mukana kamalan kasan kaikkea kivaa ja olen vielä vähän enemmän täpinöissäni!:D Illalla halkean varmaan ylpeydestä, kun pääsen esittelemään sen ihanuuden, jota raahasin niska limassa kaupungissa jo aikaisin aamulla. Tekisi mieli postata tunnin välein, koska on niin paljon asiaa!:D AARGH, haleja kaikille!