Huoh, mikä päivä. Ei se aivan eilistä iltaa/aamuyötä kamaluudellaan voittanut, mutta veti kyllä vertoja aika lahjakkaasti. Allekirjoittaneen torstai on aamuisen yliopistovierailun jälkeen koostunut löysäilystä, lepäilystä ja yleisestä löllöilystä. Olen vastustanut pitsanhimoani ja siivoillut passiivisesti. Jotenkin kenkäni aina kasaantuvat sohvalle(!), pyykit sängylle ja kaikki muu roina aivan minne sattuu. Minun pitää todella keskittää kaikki tahdonvoimani, jotta saan tämän “varastotilan” pysymään edes jonkinlaisessa järjestyksessä.:)

meikkikuva1

Selailin tuossa järkkäriäni tai oikeastaan sillä otettuja kuvia ja tajusin, että minähän kuvasin eilen meikkinikin teille!:) En vain muistanut näitä kuvia, kun tein postausta eilisen asusta. Ei niissä meikeissä mitään erikoista ollut, mutta lätkäisenpä nämä kuvat nyt kuitenkin tänne. Tein silmämeikkini Isadoran tummanharmaalla luomivärillä, jossa on kimalletta seassa.  Käytin meikkiin myös saman paletin vaaleampaa harmaata (häivytykseen) ja vaaleanpunaista (kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan). Tämä on siitä kätevä meikki, että tummanharmaa sopii väriin kuin väriin eli se ei rajoita vaatevalintoja laisinkaan.

meikkikuva2

Huulien kanssa pitäydyin turvallisesti kiiltolinjalla, sillä kova puhuminen ja juomien siemailu kuluttaa huulimeikin niin kovin nopeasti pois ja se ei näytä kauniilta. Huulikiiltoa on myös helpompi korjailla ilman peiliä, jos verrataan huulipunaan. Onhan noita kiiltojakin värillisiä, mutta luotin tuttuun ja turvalliseen läpinäkyvään vaihtoehtoon. Noissa kuvissa tosin huulikiiltoa ei vielä ole.:)

Ja nyt sitä saappaiden huutoaikaa on sitten jäljellä enää noin 20 minuuttia!:D Eilen hypettelin asiaa jo vähän etukäteen, blondi kun olen, mutta huutoaika loppuu siis tänään ja aivan kohta. Huutakaa ne pois.