Hihi, otsikko muistuttaa minua oudosta ihastuksestani R-ohjelmointiin. Sallinette sisäisen nörttini satunnaiset näyttäytymiset.;) Eilen olin ainejärjestömme hallituksen kanssa pääsponsorimme Giggling Marlinin järjestämässä karonkassa eli vanhan ja uuden hallituksen tutustumisillassa. Tapahtuma alkoi kello 20:00 ja päättyi ennalta määräämättömään ajankohtaan, kun poistuimme yökerhosta hyytävään yöhön. Kun te nyt olette pyydelleet kuvia minusta ja kavereistani, niin otin sitten kerrankin kamerani mukaan. Valitettavasti sain otettua vain ylivalottuneita tai vaihtoehtoisesti rakeisia ja mustia kuvia, joten metsään meni tämäkin suunnitelma. Mutta yritys hyvä?

karonkka-asu2

Koska omistan paljon mekkoja ja juhlavia hameita, innostun aina, kun on jokin pienikin tapahtuma, jossa saan niitä käyttää. Ei varmaankaan tarvitse todeta, että kenkien kanssa tilanne on sama. Tällä kertaa en kuitenkaan valinnut ylleni mekkoa, vaan mustan hameen. Kaveriksi puin pitsisen yläosan ja keltaisia asusteita. Hihkuin innosta, kun sain testata uusia sukkahousujani. Näitä pitsisiä täytyy kyllä hankkia lisää, sen verran kivalta ne saavat asun näyttämään.:)

karonkka-asu1

hame – Gina Tricot

toppi – Vero Moda

sukkahousut – H&M

laukku – Aldo

kengät – Aldo

panta – eBay

Tuli taas otettuja huonot asukuvat salamalla pimeässä, mutta antanette sen anteeksi.:) Kävelin baariin ja takaisin tosiaan pehmosaappaissa lumisen ja kylmän sään vuoksi. Jalkani käyttäytyi ihan nätisti koko illan, vaikka ryntäilinkin koroissa ympäriinsä. Kotiin lähdimme jo kahdentoista aikaan, sillä tälle päivälle oli varattu vaikka mitä ohjelmaa. Ai niin, Sedulle sitten sellaisia terveisiä, että minkälaisessa yökerhossa ei ole lainkaan cocktailkirsikoita?! Niinpä.:(

pehmosaappaissa

En varmaankaan jaksa naputella tämän päivän dagen efter -asua tänne, joten keskitytään siihen huomenna. Tänään oli kyllä aivan erityinen päivä, olen valtavan tyytyväinen itseeni.:) Sanonpahan vaan, että kollageeni on nyt hallussa ja allekirjoittanut askelta lähempänä kandin papereita. (Sanoo hän, joka käy vähän etukäteen maisterivaiheen kursseja ja välttelee pakollista akademisk svenskaa maailman tappiin asti. Krhm.)