Aivan aluksi täytyy tunnustaa, että jossain vaiheessa ajattelin, etten tilaa Avonilta mitään pitkään aikaan. Toimin siis kauneuskonsulttina kyseiselle kosmetiikkafirmalle ja tilailen epäsäännöllisen säännöllisesti sieltä kosmetiikkaa itselleni, ystävilleni ja nykyään myös lukijoilleni. Näin joulun (ja varsinkin joulun tilaustauon) jälkeen sähköpostini tulvii kyselyistä, koska tilaan seuraavan kerran, joten menköön.:) Jos siis edullinen ja laadukas kosmetiikka kiinnostaa, tässä on tilaisuutesi.  Nettiesitehän löytyy täältä ja tilaaminen tapahtuu tuttuun tapaan näin:

  1. selaile nettiesitettä (tai jos olet saanut paperiversion, vielä parempi)
  2. lähetä minulle sähköpostilla haluamiesi tuotteiden nimet, tuotenumerot, kappalemäärät ja hinnat osoitteeseen moumou@indiedays.com 8.2.2010 kello 20:00 mennessä
  3. postikulut määräytyvät tilauksesi koon mukaan eli loppusummasi on tuotteiden kuvastohinnat + postimaksu, kun lähetän sinulle tilauksesi ellet pääse sitä hakemaan

Avon-esite (kampanja 2)

Ylitin aamulla itseni ja kävelin luennolle tämän temppuilevan jalkani kanssa. Se ei tuntunut ihan niin pahalta kuin oletin, mutta vähän inhottavalta se silti tuntui. Kipu on kadonnut jo lähes kokonaan eli lääkärille ei ilmeisesti tarvitse itkeä asiaa.:) Uskaltaudun ehkä jopa pitämään muutaman tunnin korkkareita illalla, jos sellainen fiilis sattuu tulemaan. Päivän asuni oli mustaa pinkillä piristettynä. Tuo ohut paita on siis samanlainen kuin tämä beige tai tämä musta. Kuten sanottu, jos jostakin vaatteesta pitää, se kannattaa hankkia monessa värissä.:)

Pinkki asu

farkut – Panic in Paradise

toppi – Gina Tricot

paita – H&M

laukku – Halens

kengät – Wedins

rannekorut – H&M

Jaksoin räpeltää hieman meikkiäkin aamulla. Tein ylärajauksen shokkipinkillä korostamaan räikeää paitaani ja alarajauksen kimaltavalla mustalla. Punaisella luomivärillä saa helposti aikaan silmätulehdus-lookin, mutta uskaltauduin silti testaamaan vanhaa suosikkiluomiväriäni. Nuo pinkin luomiväripaletin pintaan joskus piirtämäni sydämen urat ovat kätevät, kun käyttää ohutta sivellintä rajaamiseen. Väri tarttuu siveltimen joka karvaan, se suorastaan kietoutuu sen ympärille, mikä helpottaa rajauksen tekemistä huomattavasti. Kuvassa tuo shokkipinkki ei kyllä tule niin hyvin esiin kuin luonnossa.:/ Pitää vielä vähän treenailla meikkien kuvaamista.

pinkit meikit

Molemmat meikissä käyttämäni luomivärinapit ovat Make Up Storen. Pinkin Microshadowin nimi on Pinky Winky ja mustan Eyedustin Darkness. En tiedä, mikä meikki-innostus meikäläiseen on taas iskenyt, mutta toivottavasti se ei mene pian ohi.:) Meikkaaminen on varsin kivaa, vaikka se hieman aikaa viekin.

Make Up Storen luomivarit

Illemmalla olisikin sitten pump, viime kerrasta on jo aivan liian pitkä aika. Tulee heti jotenkin löllö fiilis, jos jättää liian pitkän tauon liikuntasuoritusten/treenikertojen väliin. Minulle kaksi välipäivää on ehdoton maksimi, mutta usein siitä tulee lipsuttua milloin mistäkin syystä. Pitää vielä katsoa tuon jalan kanssa, kannattaako SATSille lähteä rehkimään. Ehkä mieluummin antaisin sen parantua vielä rauhassa, mutta tosiaan, fiilis ratkaisee. Loppuiltani kuluukin sitten baarissa, mutta siitä postaan lisää vielä luultavasti huomenissa. Muistakaapa muuten, että viimeisenkin huutokohteeni huutoaika loppuu tänään iltakuuden jälkeen, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen, kun sellainen on vielä olemassa. Huuda siis pinkit monitoimisaappaat itsellesi täällä!:)