Avonin Planet Spa -sarjan naamiot ovat heikkouteni, olen haalinut niitä jo pienen kylpyhuoneen kaapillisen. Olen testaillut niitä monesti, mutta innostukseni ei vaan ota laantuakseen. Kun huomasin Avonille ilmestyneen uuden naamion, tilasin sen välittömästi itselleni. Kokeilin naamiota ja naputtelin siitä testipostauksen, aivan kuten aiemmistakin naamioista. Naamioitumista-postaussarjan osa yksi löytyy täältä ja osa kaksi täältä.:)

Avonin Planet Spa -kasvonaamioPlanet Spa Himalayan Goji Berry

(moisture replenishing face mask)

  • vaikutusaika 5-10 minuuttia
  • tuoksu hieman alkoholinen ja marjainen
  • koostumus yllättävän ohut
  • helpohko levittää kasvoille

Levitin naamion kasvoilleni ja unohdin sen saman tien. Sen verran kevyt koostumus siinä oli. Väliaikaisesta nestehukasta kärsivälle iholleni naamio teki hyvää. Se katosi nopeasti varsinkin poskieni kohdalta eli ihoni todellakin imi itseensä tätä kosteuttavaa naamiota. Naamion jälkeen iho tuntui kimmoisalta ja tarvitsin vain ohuen kerroksen kosteusvoidetta.

Arvosana:

Aion jatkaa Planet Spa -sarjan naamioiden hamstraamista jatkossakin. Se tarkoittaa myös sitä, että tänne ilmestyy satunnaisesti testipostauksia uusista naamioista.:) Itse ostan usein kosmetiikkaa muiden suositusten perusteella ja siksi koenkin, että testipostaukset ovat blogeissa hyödyllisiä ja kiinnostavia.