Torstai oli historiallinen päivä. Leijailen vieläkin hymy huulillani ympäriinsä, sillä tulostin eilen kandidaatin projektini raportin. Kandini on poikkeavasti kolmiosainen ja tämä fysikaalisen kemian osastolle tehty osuus oli ns. laboratorio-osuus työselostuksineen. Aiheesta kirjoittelinkin jo enemmän täällä.:) Aihe muuttui hieman matkan varrella, mutta se oli kyllä arvattavissa jo aloitusvaiheessa. Kandin laajuus kun ei ole mikään huima eikä kyllä tarvitsekaan olla. Saatan jossakin vaiheessa ladata koko raportin tänne luettavaksi, jos se ketään kiinnostaa. Itse olen lopputulokseen todella tyytyväinen, kuten jo sanoin.

MouMoun kandi

Kandini toinen osa oli kesätyöni loppuraportti ja sen kaveriksi pitäisi vääntää vielä kymmenen sivua lisää tutkimusta. Nämä loput osat teen opettajapuolelle tässä kevään aikana ja kandin paperit otan ulos varmaankin ensi syksynä, kun viimeinenkin puuttuva sivuainekurssi järjestetään. Eihän tässä mikään kiire ole. Oikeastaan olen tehnyt jo etukäteen maisterivaiheen opintoja ja siirtänyt osaa näistä kandivaiheen kursseista, joista en niin välitä. Ai miten niin välttelen kaikkea tylsää?;) Minusta sillä ei niin ole väliä, miten ja missä järjestyksessä asiat opiskelee, kunhan joskus valmistuu ja saa päähänsä selkeän kokonaisuuden omasta alastaan.

kandiasu1

Virallinen kandintulostusasuni (kyllä, lanseeraan termin) oli varsin tylsä ja mukavuushaluinen. Aamulla teki mieli jäädä nukkumaan, mutta en vain voinut, sillä tulostuskone kutsui. Asuni värimaailmaa kuvailisin epämääräiseksi, sillä murrettu pinkki, harmaa ja tummansininen eivät mitenkään pomppaa silmille. Aina ei vaan kykene olemaan värikäs ja räikeä, varsinkaan tuollaisen väsymyksen kourissa.:)

kandiasu2

farkut – Vero Moda

tunika – Panic in Paradise

kaulakoru – KappAhl

laukku – o.i.s

pipo – Gina Tricot

kengät – Blink

Tänään olisi vuorossa akateemisen englannin tentti ja illemmalla vielä parin tunnin junamatka kotiin. Palaan vielä myöhemmin tämän päivän asun kanssa ja odotan löytäväni kommenttiboksistani kamalasti kehuja ja tsemppiä!:D Hei pliis, olen niin ansainnut ne tällä kertaa. Mukavaa perjantaita kaikille!<3