Haaveilin joskus aikanaan Minna Parikan pinkeistä Morticia-kengistä. Laajan metsästyksen ja useiden turhien tiedustelujen jälkeen jouduin tyytymään kohtalooni eli siihen, että kyseisiä kenkiä voi löytää enää hyvällä tuurilla kirpputoreilta, mutta ostamaan niitä ei pysty. Kyllä harmitti! Nyt sain kuitenkin käsiini tai oikeastaan koneelleni Parikan kevät/kesä-malliston esitteen ja kappas, heti tuli parempi mieli. Löysin paritkin ihanat kengät, joista haaveillaja ajattelin esitellä ne teillekin.:)

En koe itseäni sataprosenttiseksi Parikka-tytöksi. Nelliina, Salla ja Jonna olisivat luultavasti kotonaan lähes missä tahansa Parikka-kenkäpareissa ja rakastaisivat ehdoitta kaikkea Parikan luomuksia laukuista vaatteisiin. En tiedä onko totuus tämä, mutta sellaisen kuvan näistä ihanista bloggaajista saa.:) He vain sopivat siihen täydelliseen Parikka-muottiin. Itse taas pidän Parikan tuotteista, mutta ihastun niistä vain harvoihin ja valittuihin. Kammoan liikaa hempeyttä, liian matalia korkoja ja tiettyä vintage-tyyliä.

Minna Parikka -kollaasi

Uudesta mallistosta, joka oli minun makuuni nähden varsin positiivinen kokonaisuus, kolme kenkäparia nousi muiden yläpuolelle. Valuvat Melt-kengät edustavat mustan ja nuden sävyssä ja ovat malliltaan varsin klassiset. Vain reunan valumakuvio erottaa kengät tavallisista korkkareista ja sehän riittää. Ihastuin.:) Samaa sarjaa tehdään mm. myös matalampia kenkiä ja hansikkaita, jos valumakuvio kiinnostaa enemmänkin.

Toiset kengät, joihin iskin silmäni, tuovat mieleeni Louboutinin Devani. Niihin verrattuna näissä on eroavaisuuksia umpinainen kärki, kirkas väri ja rusetit hapsujen tilalla. Takaosakin on umpinainen eli oikeastaan samaa on vain mokkapinta ja se, että kummatkin kengät koostuvat “mokkasuikaleista”. Mallin nimi on Kicki.

Viimeinen pari olikin sitten unelmien täyttymys, sillä tämä Siouxsie-kenkä on kuin himoitsemani Mortician tyrmäävä isosisko. Vähän vain vielä parempi ja ihanampi. Saattaa siis olla, että jokin näistä kolmesta parista ilmestyy keväällä kenkäkaappiini, en vain vielä tiedä mikä.

Minna Parikka S/S 2010

Oletko sinä täysiverinen Parikka-tyttö?:) Voisitko täyttää vaatehuoneesi saman merkin tuotteilla ja samaistutko lähes poikkeuksetta kaikkeen, mitä Minna Parikka suunnittelee? Kommentteja otetaan vastaan myös minun kaaliini kuuluvilta eli niiltä, jotka ihastuvat vain satunnaisesti Parikan luomuksiin. Välimuotoihmisiäkin saattaa olla, mutta parhaat keskustelut syntyvät aina äärilaitatapausten kesken.