Viikonlopun pyöritys alkoi H&M:n järjestämällä bloggaajabrunssilla Helsingissä. Showroomilla esiteltiin uusi The Garden Collection ja tarjoiltiin maukasta aamupalaa aamu-unisille muotibloggaajille. Saavuin siis kaupunkiin kameraryhmäni kanssa jo ennen yhtätoista. Asemalla minun vastassa odotti kaksi suosikkibloggaajaani, joiden kanssa tallustelin sitten kohti showroomia. Olimme Sallan ja Jonnan kanssa ensimmäisiä paikalle saapuneita, mutta hiljalleen tila täyttyi tutuista kasvoista. Yleensähän Peppi ja Mimmi syleilevät ihmisiä, mutta minä tarvitsin kunnon rutistuksen. Sellaisen myös sain, vaikka kuvaajana toimineella Mintulla olikin hieman teknisiä ongelmia kamerani kanssa. “Mä painan, mä painan!” Lopulta saatiin halikuva otettua.

syleily

Jumituin heti ensimmäiselle näkemälleni seinälle. Hyllyllä oli H&M Home -tuotteita ja varsinkin nuo pinkin ja vaaleanpunaisen sävyillä koristellut sisustusjutut vetosivat minuun. Se sisäinen lapseni ei vaan suostu katoamaan. Omaan asuntooni tuon väriset tyynyt eivät mitenkään hurjan hyvin kävisi, mutta saahan sitä ihailla. Tosi asiassa päiväpeittonikin huutaa värikkäitä koristetyynyjä, joten ehkäpä pitää sittenkin miettiä, mikä tyynyt olisi se kaikista kivoin.

sisustushylly

Mallistosta löytyi kaikkea kivaa. Eräs suosikkijutuistani oli tämä vihreän ja keltaisen värinen kesämekko. Tuon värin ei todellakaan pitäisi vedota minuun, mutta nyt kävi näin. Tuota tekisi mieli sovittaa, sillä vartaloni tarvitsee aivan tietyn mallisen mekon, jotta se näyttää hyvältä. Mallista en osaa nuken perusteella sanoa, mutta tiedän, että nuo ainakin värit sopisivat hiuksiini.:)

kukkamekko

Lintu, Jonna ja Minttu juoruilivat keskellä showroomia täysin häpeilemättä. Aiheena saattoi olla Jonna yllättävä Asplund-ihastus tai sitten eräät raitabikinit, jotka Lintu bongasi. Hassua, miten sitä oppii katsomaan vaatteita muiden bloggaajien silmin ja arvaamaan, kuka iskee silmänsä mihinkin.

brunssilla

Vaeltelin ympäriinsä etsien kivoja juttuja ja kuvailin kaikkea kiinnostavaa. On kyllä kiva, kun tuolla sai hipelöidä kaikkea.:) Sallan kanssa tuli iskettyä silmät samaan turboneuleeseen. Minunlaiseni pätkä tosin hukkuisi tuon sisään tai vähintäänkin kompastuisi noihin pitkiin helmoihin. Sallalle osaan kyllä neuleen kuvitella.:)

jättineule

Väsyneet bloggaajat valtasivat kaikki mahdolliset istumapaikat ja nautiskelivat aamiaisen mallistoon tutustumisen lomassa. Tässä hieman yleiskuvaa showroomilta ja lisää tuttuja naamoja.

hm

Tähän ei voi sanoa muuta kuin, että: “Jari on mun poikaystävä!” Onhan se vähän ilmeetön ja hiljainen joskus, mutta kukapa äänekästä miestä haluaisikaan.:) Meidän suhde on vielä aluillaan, mutta yhteinen tulevaisuus kieltämättä hieman epäilyttää Jarin käärittyjen punttien vuoksi.

jari

En ehtinyt olla tilaisuudessa kovin kauaa, sillä minun, Veeran ja Mintun piti lähteä laivalle blogiristeilyä valmistelemaan. Ehdin silti rekisteröidä muistiini monta sovittamisen arvoista asiaa. Kyllä, hipelöin noita valkosia kenkiä aika hartaasti. Eivätkö olekin kivat?

asusteet

Bagelit ja smoothiet olivat ihana tapa aloittaa aamu. Suurkiitokset niistä ja malliston esittelystä H&M:lle. Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia järjestetään lisää:)

aamupala

Johanna, Sharon ja Nadja nautiskelivat aamiaisesta samassa nurkassa. Punainen smoothie oli Johnun mielestä tuota keltaista parempaa, mutta itse olin hieman eri mieltä.:) Pitäisi kyllä kotonakin väsäillä smoothieita useammin. Yhteen aikaan jaksoinkin tehdä niitä, mutta sitten se vähän unohtui.

tytöt

Saimme lähtiessämme vielä mukaamme (eväiden lisäksi, kiitos) alennuskupongin sekä uudesta mallistosta olevan paidan. Paita on valkoinen ja siinä on värikkäitä kukkia. Malli on ihanan löysä liehuvine hihoineen. Paita on valmistettu 100 % muovisista palautuspulloista ja tekstiiliylijäämistä valmistetusta polyesteristä. Ehkä SodaStreamin hankkiminen oli sittenkin virhe, sillä pitäähän näitä varten saada lisää materiaalia.;) Minttu muuten väitti aika hartaasti tätä paitaa hameeksi! Blogiäitini taitaa olla silmälasien tarpeessa. *virn*

hippipaita

Uuden malliston nimi on siis The Garden Collection ja siihen kannattaa käydä tutustumassa H&M:n myymälöissä, jos yhtään kiinnostusta löytyy. Mallisto saa ainakin minulta suuren plussan siitä, että kaikki vaatteet on valmistettu ympäristöä säästävistä materiaaleista tai kierrätysmuovista ja tekstiiliylijäämistä. Aika kunnioitettavaa.

The Garden Collection by H&M

Siinäpä tunnelmia viime perjantailta. Nyt lähden kuvailemaan Tukholman ostokset ja siivoamaan kämpän jälleen edustuskuntoon. Nyt kun siivosin sen kunnolla kameraryhmää varten, asuntoa voisi olla hieman helpompi pitää puhtaana ja siistinä. Oliko nyt muuten tarpeeksi höpötystä ja kuulumisia?:) Koitin nyt kertoa hieman normaalia laajemmin aiheesta, kun sitä on täällä pyydetty. Toivottavasti tykkäsitte.