Tuijotan sitä suoraan silmiin. Sen musta turkki kiiltää pimeässä ja punaiset silmät hehkuvat vaarallista vihaa. Neulanterävissä raateluhampaissa on verta ja se näyttää uhkaavalta. Takapuolesta törröttävää punaista tikkua ja pyllyn päällä keikkuvaa mustaa satiinirusettia lukuun ottamatta peto on hirvittävä. Nimittäin hirvittävän ihana.:)

Iron Fistin Zombie Stomperit veivät sydämeni viime vuoden puolella, mutta nämä uudet Wolf Beaterit eivät kyllä jää kakkosiksi törkeän upeille zombiekorkkareilleni. Näiden överikenkien väritys on hillitympi ja klassisempi kuin neonvihreiden zombiekenkien, mutta teema on silti varsin näyttävä. Jokin näissä oudoissa kengissä kiehtoo minua. Ehkä se on se, että näihin ei juurikaan muilla törmäile tai se, että kenkiä rakastavana ihmisenä tahdon kenkieni olevan asujeni kruunu. Kuinka tylsä asu tahansa piristyy, jos kengät ovat tarpeeksi makeat. Tiedän kuitenkin, etten ole ainut näin ajatteleva, sillä mm. Heidin robottikenkäihastus oli minusta täysin ymmärrettävää eikä alkuunkaan lapsellista tai outoa. Huolisin itsekin robottikorot milloin tahansa!

IhmissusikengätMinä olen myyty. Toivottavasti tämä Iron Fistin örkkikenkäsarja ei jatku enää, sillä minulta loppuu kohta kuola kesken! Kaiken kruunasi vielä se, että Schuhin nettikaupan hintatarkastelun jälkeen, kun olin jo päättänyt, etten siihen hintaan osta näitä, löysin eBaysta nämä ihanuudet huomattavan edulliseen hintaan ja vielä käyttämättöminä. Joskus se onni potkaisee silloin, kun on jo luovuttanut.:)