Hmph. Joskus sitä päätyy tekemään jotakin tyhmää ja joskus taas niin päätyy tekemään vahingossa. Luulin löytäneeni kivat kengät eBaysta, mutta jouduinkin kohtaamaan tylyn totuuden. Olen ostanut kopiokengät! Muistelinkin joskus nähneeni samaa tyyliä olevat kengät jossakin, mutta nyt tarkemmin katsottuani huomasin, että kengät ovat lähes samanlaiset kuin Isabel Marantin suunnittelemat. Tai no siis, ovathan nämä kengät silti kivat, vaikka niiden idea onkin pöllitty.

Niitilliset kengät

Kenkien sovituksen jälkeen oloni hieman helpottui, sillä kengistä alkoi löytyä eroavaisuuksia. Näiden varsin on tiukempi ja muutenkin malli on hieman erilainen. Laatu on luonnollisesti n. kymmenesosa alkuperäisiin verrattuna, mutta himputti, kun nämä ovat kivat. Testasin kenkiä vaan nopeasti ja kuvasin ne ylläni, joten ei, en aio yhdistää kenkiä jatkossa noin.:)

Niittikengissä

Kenkiä sovitellessani mietin kopiointikulttuuria hieman. Itse koitan vältellä kopioiden ostamista, mutta välillä tulee lipsuttua. Onko jollekin teistä tapahtunut joskus niin, että olette vahingossa ostaneet jonkin tuotteen kopion niin kuin minä nyt? Missä edes menee se raja, milloin jokin on kopiointia ja milloin jostakin on vain otettu vaikutteita? Huomasin meinaan Adrianan Louboutin-postausta lukiessani, että Louboutinin kuvassa oleva laukku muistuttaa kovin erästä Seppälän laukkuani. Sangen omituista, jos voin sanoa.