KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELLOS

*MAINOSLINKKI

Miten mahtavaa, että Linda-Marie Nilsson julkaisi Elloksen kanssa yhteistyömalliston ja se on vielä upea mallisto! Olen raivoissani aina, kun isompia kehoja yritetään piilotella muodottomilla teltoilla. Kaikki eivät todellakaan tahdo ostaa trikootelttoja lapsellisissa kuoseissa, näin tuntuu ajattelevan myös Marie, joka kuvailee niin kauniisti mallistoaan: ”Haluan, että jokainen vaate, koru ja kenkä saa rakkauden kuplimaan rinnassa. Että ne saavat sinut, joka olet menossa juhliin tai häihin joko vieraana tai morsiusneitona, uskaltamaan hieman enemmän. Uskaltamaan näkyä ja tanssia kuin kukaan ei katsoisi, ja uskaltamaan tuntea itsesi maailman kauneimmaksi.

Ja kun puhun isoista kokovaihtoehdoista, en tarkoita nyt sitä, että malliston muutamasta mekkomallista on saatavilla “peräti” koko XL. Ehei, tämän malliston pienin koko on 34/36 ja isoin 58/60. Samat scallop-yksityiskohdat, pitsi, satiini, pussihihat ja kauniit väriyhdistelmät jokaisessa koossa ilman kompromisseja. Mekot eivät ole punaiselle matolle sopivia, mutta kesän juhlat näillä juhlitaan kevyesti. Ja ennen niitä kesäjuhlia malliston lyhempiä mekkoja voi käyttää vaikkapa nahkatakin kanssa arjessa.

Tämä minun ostamani *Jamie-mekko on kuitenkin vain yksi kuudesta suosikistani mallistosta. Ja hei, muutamaakin eri mallia sovitelleena huomasin ilokseni, että näissä mekoissa on normaalia enemmän tilaa rinnoille ja jopa pieni neppari kietaisumallissa, jotta ei vahingossa tule vilautettua rintojaan. Tämä systeemi kaikkiin kietaisumekkoihin, kiitos! Pinkki skubamekko oli minulle aivan liian suuri rinnoista eli siinä on ainakin etumukselle tilaa. Tutustu alta muihin tykkäämiini väreihin ja malleihin.

Kauniita mekkoja kurvikkaille – tsekkaa kuusi kaunotarta! (klikkaa mekon nimeä lukeaksesi lisää)

*Sara: perhoshihainen sininen midimekko

*Sanna: pinkki scubaunelma

*Evelina: haaleanvihreä satiinimaksimekko

&

*Jamie: lyhyempi kietaisumekko pallohihoilla

*Evelina: persikkainen unelmamekko perhoshihoilla

*Ingrid: näyttävä keltainen mekko halkiolla

Ihastuttaako jokin mekko? Kurkkaa lisää mekkoja kurvikkaille *TÄÄLTÄ

Kuvat Linda-Mariesta: Felicia Masalla