No niin, suurin osa ehti varmasti jo kertoa tunteistaan ja tuntemuksistaan tämän postauksen kommenttiboksiin. Vastailla saa toki vieläkin, se on varsin suotavaa.:) Lueskelin jokaisen kommentin ajatuksella läpi, vaikka en kaikkiin erikseen vastannutkaan. Päällimmäiseksi tunteeksi nousi pettymys ja suru, sillä en haluaisi karkottaa vanhoja lukijoitani pois. Päätinkin oitis ruveta rakentamaan sotasuunnitelmaa blogini varalle, jotta siihen saataisiin jälleen vähän kipinää. Tekohengitystä tai elvytystä, tavoite on kuitenkin sama.

Vanhaan pukeutumistyyliini en (luojan kiitos) aio palata ja muuttokin on ajatuksena aika mahdoton, mutta jotakin aion keksiä. Kuulette suunnitelmistani lisää, kunhan saan hiottua ne toteutuskuntoon. Hyvin todennäköisesti kyselen teiltä apua ideoiden ja postaustoiveiden muodossa. Toisaalta en haluaisi tehdä niin, sillä itse ärsyynnyn helposti muiden blogeja lueskellessani “kysy bloggajalta” ja “esitä postaustoiveesi” -jutuista. Nyt on vaan hätätapaus eli jotakin sen suuntaista on kyllä tulossa.

 

 

Sensai-setti

Mielestäni lukijoita pitäisi palkita jotenkin muutenkin kuin vain toisiaan muistuttavilla arvonnoilla, jotka useilla vielä tuntuvat olevan vain keino kalastella linkityksiä blogiinsa. Minusta tuntuu kivemmalta ajatukselta valita tai arpoa satunnaisesti joku kommentoija ja piristää hänen päiväänsä pienellä yllätyksellä. Eikös se yllätys yllätä vain silloin, kun sitä ei osaa odottaa?:) Siksi päätinkin lähettää mielipiteensä kertoneelle Jennille Sensain 38° -sarjan eyelinerin ja tuuheuttavan mascaran. (Eikö tullut muuten makea yliviivaus?:D) Kumpikin sarjan tuotteista on erinomainen pakkasmeikki, sillä ne lähtevät lämpimällä vedellä, mutta eivät suttaannu lumisateessakaan. Palkintopaketin sponsoroi Berner.

Tässä vielä Jennin voitokas kommentti:

Aloin jo eilen vastaamaan tähän mutta nukahdin sitten kesken kaiken :D Lueskelin ensimmäisiä postauksia mitä on mahdollista lukea ja eron nykyiseen kyllä huomasi. Kerroit asioista laajemmin ja postaukset olivat pidempiä kuin nykyään. Nyt postaukset ovat jääneet lyhyiksi ja kylmiksi – tuntuu, ettet jaksa innostua mistään niin paljoa, että aito ilo hankkimastasi vaatteestasi/kengistäsi/tms välittyisi tekstin kautta lukijoille. Yleensä vain mainitset uusista tavaroistasi jossain sivulauseessa ja saatat omistaa kokonaisen artikkelin mutta silloinkin jotain jää puuttumaan.

Sanoit jollekin kommenteissa, että tunnet välillä olevasi haamu asunnossasi. Ehkä se on totta ja vaikuttaa kirjoituksiisi salakavalalla tavalla. Tuntuu vähän, että asunnon vaihdos tekisi sinulle hyvää. Sanotaanhan, että koti on siellä missä sydän on ja sinun sydämmesi ei taida olla siinä asunnossa missä sanot kotisi olevan.

Yksityiselämästäsi sen verran, että maustaahan ne jutut blogia mukavasti ja bloggaajaan tulee lisää syvyyttä. Tällä hetkellä tuntuu, ettei sinulla ole sosiaalista elämää kuin blogipiirissä ja yliopistolla. Mielestäni voisit siis kertoa hieman enemmän kuulumisiasi mutta jättää henkilökohtaisimmat asiat julkaisematta. Tuo yksityiselämästä sopivan määrän paljastaminen on varmasti vaikeaa rajata mutta se voisi tuoda sinut hieman lähemmäs lukiojoita. Mielestäni ne jutut joista et halua puhua enempää kannattaa jättää julkaisematta. Usein näkee, että bloggaaja on kirjoittanut yksityiselämässään olevan solmuja muttei suostu paljastamaan enempää – ja kommenttiboksi täyttyy kaikenlaisista spekulointikommenteista.

Toivottavasti piristyt ja löydät kultaisen keskitien kirjoittamisellesi. Kannattaa mennä lukemaan elokuun 2008 tekstejä. Niistä omat lempparini ovat esimerkiksi kissasi kuolemasta kertova juttu (itsellenkin tuli tippa silmään) ja nahkatakkinen tyttö-juttu (tällaisia postauksia voisi tehdä uusista vaatteistasi enemmänkin). Huomasin myös, että vaikka kuvat ovat huonompi laatuisempia kuin nykyään niin olet jaksanut leikitellä niissä. Ne kuvat ovat tunnelmaltaan iloisia ja meneviä.

Tästä tuli nyt todella pitkä kommentti ja voi olla, että siinä on epäloogisuuksia ja kirjoitusvirheitä mutta näin minä näen tilanteesi. Toivottavasti näistä kommenteista on jotain apua. :) Olet kuitenkin nyt mennyt mielestäni parempaan suuntaan. Syksyllä oli vaihe jolloin en edes jaksanut lukea tekstejäsi mutta nyt ne ovat taas parantuneet.

Lähettäisitkö Jenni yhteystietosi sähköpostiini, jotta saat pakettisi mahdollisimman pian? Minä palailen viimeistelemään asuntoani huomista varten. Vaikka jokainen esine ei ole täysin paikallaan, pölyt on ainakin pakko pyyhkiä.;) Palaillaan taas pian!

Kuka uskoo, että tästä on suunta ylöspäin?:)