Ja nyt se on valmis!:) Sain vihdoinkin kuvattua H&M:n aleostokseni ja väsättyä tämän postauksen. Tilasin tuttuun tapaan järjettömän kasan aletavaraa ja palautin suurimman osan. H&M on siitä ihana, että sieltä voi tilata tavaraa sovitukseen ja palauttaa sitten ilmaiseksi kaikki epäsopivat. Aletilaukseni sisälsi paljon kivoja juttuja ja nyt haluaisin esitellä teille niistä viisi mieluisinta. Tämä postaus on samalla pieni askel takaisin vanhan blogini suuntaan, sillä en nykyään oikein esittele ostoksiani enää ylläni. Tällainen esittely on varmaankin lukijoista kivempi, joten kokeillaanpa nyt verestää vanhoja sovittelumuistoja.

Ensimmäinen kiva juttu on aivan normaali paita, jonka puhvitetut vajaamittaiset hihat kuitenkin ihastuttivat minua kamalasti. Väri on hyvin vaalea vaaleanpunainen, joka on muodostumassa kevään suosikkivärikseni. Olen jo päättänyt mitä kaikkea keväällä käytän ja vaaleanpunainen sekä vaalea koralli ovat molemmat listani kärjessä.:)

Paidan parina ovat ihanat housut, joihin sain inspiraation Anna-Marialta. Kyseinen muotibloggaaja sai jotenkin tungettua päähäni ajatuksen siitä, että ylhäältä löysemmät housut olisivat aiemmista arveluistani huolimatta sittenkin aika ihanat. Housujen väri on tumma harmaa, vaikka oletin nämä kuvan perusteella mustiksi. Täytyy tosin tunnustaa, että housujen löysä yläosa toi mieleeni myös hassuja muistoja yläasteelta superlököhousujen muodossa!:D Yhdessä en uutta paitaani ja housujani välttämättä pitäisi, kunhan kuvasin ne yhdessä. Nuo housut vaativat hieman istuvamman yläosan tasapainottamaan lököisyyttään.

Alejuttuja H&M:lta

No niin ja nyt kukaan ei sitten naura kalpeille ja karvaisille talvijaloilleni!:D Keskitytään asiaan eli tuohon ihanan keveään toppiin paljettikoristeluilla. Noita on uudessakin mallistossa myynnissä, mutta värit ovat vain eri. “Vanhan malliston” värejä myydään aina alessa halvalla, joten keskitin jälleen kerran täsmäiskuni sinne. Samat värit kuitenkin pyörivät vuodesta toiseen, joten harvemmin alessa on mitään karmeusvärejä myynnissä. Minä ainakin ihastuin tähän toppiin ja sen hempeään väritykseen.

Kaverina topilla on tässä kuvassa mustat shortsit. Ne ovat niin tukevaa ja paksua kangasta, että kesäshortseiksi näistä ei taida olla, mutta keväällä tai syksyllä näillä voi painella menemään. Aika karmeat nuo Nellyn mustat nilkkurit, mutta ne olivat lähimmät “kuvauskengät”. Olisin ehkä voinut valita jotkut muutkin, mutta laiskuus voitti.;)

Alejuttuja H&M:lta

Sitten tahtoisin täydellisen hiljaisuuden, sillä aion kertoa teille ylpeänä, että löysin H&M:n nettialesta jo toiset täydelliset farkut tänä vuonna! Olen kiukutellut ja himoinnut itselleni vaaleita kevätfarkkuja kirpparilta löydettyjen (ja kesällä tuhoutuneiden) Dieseleideni tilalle ja nyt ne löytyivät.:) Kulutuksiakin on vähän, mutta ei liikaa. Sävy on ihanan vaalea ja epätasainen, mutta ei silti levoton. Puntit nyt ovat peruspitkät tällaiselle hukkapätkälle, mutta siitä selvitään kyllä.

Alejuttuja H&M:lta

Tuossa alimmassa kuvassa ovat muuten myös kevään ennakkotilaukseni mukana tulleet mustat paljettitennarit. En esittele niitä tässä sen kummemmin, koska ne eivät ole aleostos. Tai no, sainhan minä niistä 10 % ennakkotilausalennusta, mutta silti.:) Olen niin tyytyväinen itseeni, kun löysin näinkin kivoja juttuja! Pienet voitontanssit sen kunniaksi?