Fashionweekin Johanna ylisti Gilletten uuden “ajelugeelin” taivaisiin, mutta itse innostuin aivan eri asioista tässä ihanasti pakatussa näytepaketissa. Olen vältellyt ikäni näitä tyttöhöyliä vannoen Gilletten punaisen Mach 3 Turbo Championin nimeen. Se jos mikä osaa hommansa ja höylää sääret siloisiksi hetkessä! Miesten höylät ovat siitä parempia, ettei niissä ole turhia turvatyynyjä tai muita outoja häiriötekijöitä terien ympärillä.;)

Suostuin kuitenkin vastaanottamaan uuden Venus-höylän testattavakseni, koska on naurettavaa elää koko elämänsä ajan kultaamien muistojen varassa kokeilematta mitään uutta. Paketin avattuani innostuin heti yhdestä jutusta. Tämän höylän voi kiinnittää imukupilla suihkuun! Tai siis höylän ja vaihtoterien telineen voi kiinnittää kylppärin seinään.:) Se jos mikä on kätevyyttä. Muistan aikanaan, kun tuollaisen kotelon kiinnittämiseen olisi tarvittu jokin naula tai vastaava, johon kotelon olisi voinut ripustaa. Kiitokset siis imukupeille, joiden ansiosta tämä höylä pääsi suihkuhuoneeni aitiopaikalle.

Gillette-paketti

Yhdyn Johannan mielipiteeseen siinä, että laventeli ei ole tuoksuista parhain. Minulle se ei aiheuta päänsärkyä, mutta en ole oikein ikinä pitänyt sitä miellyttävänä tuoksuna. Ehkä minunlaiseni stressi-Erkki välttelee alitajuisesti kaikkea, minkä sanotaan rentouttavan, koska pelkää pettyvänsä. No mutta, olin rohkea ja kokeilin noita geelejä edellisessä karvanpoistosessiossani rakkaan epilaattorini tilalla. Tuo kuivan ihon geeli ei tuoksunut oikein millekään, mutta toinen yllätti iloisesti. Se ei meinaan tuoksunut alkuunkaan laventelilta, vaan joltain ihan muulta. Nämä geelit ja tuo tyttöhöylä lunastivat juuri paikkansa kylppärissäni.:) Höylästäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa.

Ai niin, tuo pakkaukseni laventelituoksupussi pääsi kylpyhuonettani tuoksuttamaan. Jospa vaikka rentoutuisin silloin enemmän.;) Pakkorentoutuminen rocks. Sen verran utelias olen, että tahtoisin kysyä lukijoiltani, poistatteko te karvanne epiloiden, höyläten, vahaten, sokeroiden, kemiallisesti, laserilla (jne.) vai annatteko kaikkien kukkien kukkia?