Jos kauniisti sanotaan, niin Indiedaysin bileet aiheuttivat pientä meikkistressiä. Alunperinhän en edes stressannut koko meikkipuolesta, mutta kun kuulin, että monet olivat varanneet meikin tapahtumaan varten, alkoi kauhu iskeä alitajuntaan. Kun meikkisuunnitelmat menivätkin jostain syystä metsään erään firman kanssa, epätoivo alkoi koputella ovella. Onneksi pelastava enkeli luki Sallan epätoivoisen postauksen ja lensi hätiin.:)

Popcorn-kulho

Olet ihana! -liikkeen Suvianni kertoi, että heiltä saisi meikkiajan ennen bileitä ja saatoimme huokaista helpotuksesta. Talsimme sitten paria tuntia ennen juhlia Suviannin ja Jessican liikkeeseen meikattaviksi. Ihastuin pikkuisen liikkeen sisustukseen heti. Ikkuna on kuulemma kokenut jo liikkeen avaamisen jälkeen parikin muodonmuutosta.

Ihanasti koristeltu ikkuna

Sisustuksen lisäksi liikkeestä löytyvät pullot ja purnukat veivät huomioni. Teki mieli nuuskutella niitä, mutta meikki oli se ykköstavoite, joten istahdin ehostettavaksi. Ainut, mikä meikissä jännitti, oli ripsiväri. Senkin laittaminen sujui onneksi helposti, vaikka aluksi mietin, miten voin antaa jonkun muun sutia ripsivärin ripsiini. Ilmeisesti kaikkeen tottuu.

Mömmöhylly

Ensi kerralla haluan kyllä meikkaustuolin sijaan istua tuossa ihanassa Barbie-tuolissa. Aivan mahtavan överiä! Olin ihan vaan vähän liekeissä, kun ryntäilin nurkasta toiseen kuvaamassa prinsessamaista sisustusta.:)

Barbie-tuoli

Himoitsin liikkeen seinältä tuota punaista rusettia, mutta se ei valitettavasti olisi sopinut asuuni lainkaan. Ehkä ensi kerralla kasaan asuni kokonaan tuon ympärille. Pannat ja baskerit olivat liikkeessä kaupan, joten jos kiinnostaa, kannattaa käydä kurkkimassa liikkeen ikkunoista, josko vaikka tytöt olisivat paikalla juuri silloin.

Hiushärpäkkeitä seinällä

Allekirjoittaneen meikkaamisesta ei tietystikään ole kuvia. Paitsi sitten tämä yksi, josta selviää vain se, että hiukseni eivät tosiaan ole mustat vaan tumman ruskeat. Kuvassa tosin ne muistuttavat enemmänkin vihreää.:)

Moksu meikattavana

Meikin jälkeen piti vielä kuvata RELAX-kyltillä varustettu peili. Tuollainen kyltti olisi kätevä kotonakin. Jospa se vaikka muistuttaisi meikäläistä siitä, ettei aina tarvitse suostua kaikkiin hommiin ja ryntäillä ympäriinsä kuin päätön kana. Kuvassa näkyvä keskisormi on muuten tahaton ele. En vaan ole jaksanut opetella tuon kameran pitelyä, sillä en aina jaksa kaivaa sitä esiin, vaan käytän vaaleanpunaista digipokkariani.:)

MouMou ja RELAX-peili

Älyttömän mukava Suvianni loihti myös Sallalle ihanan meikin. Salla antoi minulle kuvauskiellon eli ainut meikkikuva tytöstä on tämä. Näkyyhän siinä jopa Sallyn toinen kulmakarva!:D

Suvianni meikkaa Sallaa

Kuolasin koko ajan meikkipöytää, joka suorastaa lainehti ihanan värikkäitä nappeja ja herkullisia huulikiiltoja. Minulle suositeltiinkin muutamaa tuotetta eli meikkiostoksille pitäisi lähteä tässä jossakin raossa.

Meikkiarsenaali

Meikistä ei yllättäen ole juurikaan kuvia, mutta sain suurennettua yhden kuvan silmät ihan siedettäviksi. Säädin värit niin, että kuva vastaisi suunnilleen todellisuutta. Silmämeikkini oli siis tummanvioletti ja siinä oli irtoripsiä mukana. Juhlalookini oli koottu teemalla monsterimainen “elävä kuollut” ja tumma silmät sopivatkin mustaan asuuni kuin nappi otsaan. Olin hurjan tyytyväinen meikkiini!:) Tuollainen juhlameikki maksaa liikkeessä ripsineen ja mukavine tekijöineen 40€.

Silmämeikistä lähikuva

Aion takuulla käyttää jatkossakin Olet ihana! -tyttöjen palveluksia. Liike löytyy Helsingistä osoitteesta Lapinlahdenkatu 9 ja aikoja voi varata numerosta 040-4180553. Liike on siis avoinna sopimuksen mukaan.:) Tyttöjen blogi löytyy täältä.

Psst! Indiedays-palvelimella on tänään pieni käyttökatkos kello 08:45-09:15. Pidetään peukkuja, että sen jälkeen sivusto latautuu paremmin!