Oletteko kuulleet raksatytöstä? Se pukeutuu kamaliin, likaisiin farkkuihin ja venähtäneeseen t-paitaan. Kylmää se torjuu kulahtaneella neuletakilla ja junteilla pehmosaappailla. Rasvaiset hiuksena se peittää useimmiten neulemyssyllä. Se ei oikein tiedä, minne se kuuluu, mutta silti siihen törmäilee aina välillä vaikka missä. Tällä kertaa se eksyi epäorgaanisen kemian syventävälle luennolle aikaisin aamulla, vaikka sen olisi ehkä pitänyt olla viemäreitä putsaamassa tai muualla likaisissa duuneissa. Who knows. Itse se halusi jäädä peiton alle nukkumaan.

raksatipu1

Käväisin tänään aamulla viikon ainoalla epäorgaanisen luennolla, jonne ehdin. Pisteet siitä, hei!:) Huominen ja ylihuominen luento on jätettävä väliin kuvausten takia, mutta eipä tuo niin haittaa. Puin luennolle asun, jota en ollut suunnitellut etukäteen. Tähän on kyllä hyvä syy, sillä valitsin illalla varsin kivat vaatteet, mutta aamuinen vierailu parvekkeella käänsi pääni. Ei se hame olisi toiminut kolmien sukkahousujenkaan kanssa, ulkona oli jäätävän kylmä. Annoin siis periksi tiistailaiskuudelle ja alitajunnasta puskevalle renttufiilikselle ja lopputulos oli sen mukainen.

raksatipu2

farkut – JC ( +tuhottu kesätöissä)

paita – Bershka

neuletakki – H&M

myssy – Gina Tricot

kengät – South

Tänään pitäisi sitten viimeistellä kämpän siivousurakka ja kipaista ehkä salilla tai pumpissakin jossain välissä. Päätin tosin antaa periksi tuon siivouksen suhteen sen verran, etten ala huijata. Asuntoni ei ole ikinä niin siisti, etteikö sohvan käsinojalla olisi koulujuttuja, tietokonepöydällä teekuppeja ja säkkituoleissa kenkälaatikoita. Lattialta löytyy korjattavien vaatteiden kasa ja nurkasta Huuto.net-kassi. Miksi piilottaisin ne, kun en ovat osa elämääni? On taas tullut stressattua turhasta.:) Ei pitäisi tehdä niin, kun kuitenkin kaikki sujuu parhaiten, kun on vaan oma itsensä.

myssyllinen

Voisin paljastaa hieman lisätietoja huomenna ja ylihuomenna kuvattavasta dokkarista, jossa tulen esiintymään. Kyseisellä blogidokumentilla on oma blogi, josta voitte halutessanne seurata projektin edistymistä toisesta kuvakulmasta.:) Minun tuntemuksiani voitte lueskella täällä sitä mukaan, kun niitä kirjoittelen. Postailen niitä kuvausten lomasta ja jälkikäteen ehkä vähän laajemminkin. Kuvausten jälkeen lähden kylläkin melkein suoraan blogiristeilyllä, joten kuvauspostaus saattaa siirtyä ensi viikolle. Joka tapauksessa odotan innolla ( ja kauhulla) noita kuvauspäiviä. Jos törmäätte meihin kaupungilla, olkaa niin kilttejä, että leikitte minun olevan näkymätön. Saatan pyörtyä/oksentaa/puheripuloida paniikissa! Nyt jatkan siivoilua ja muistutan teitä vielä illalla sulkeutuvasta valkoisesta bleiseristä Huuto.netissä.:)