Blogimuuton vuoksi julkaisen tämän poikkeuksellisesti jo nyt, koska tilastot nollaantuivat muuton myötä.

beben_joulukuun_luetuimmat

Luetuin postaus: Minä en ole Bella

Odotetusti blogimuuttopaljastus nousi kuukauden luetuimmaksi postaukseksi. Tuntuu, että tämän vuoden lopussa muuttouutisia on paljastettu normaalia enemmän eikä tämän minunkaan muuttoni mikään selkein ollut.

Toiseksi luetuin postaus: Kaksoissalaisuuden jälkeen

Kärsin ennen joulua pahanlaatuisesta “joulutuksesta” ja höpöttelin kuusenhakureissusta ja muusta pidemmän kaavan mukaan. Muuttosalaisuuden jälkeen juttu luisti paremmin kuin aikoihin.

Kolmanneksi luetuin postaus: Paniikkiostoksilla

Paniikkiostoksilla-otsikko on hieman hämäävä, sillä oikeastaan eksyin postauksessa alkuperäisestä aiheesta ja avauduin kunnolla edellispäivien raskaudesta. Harmaita hiuksia aiheuttivat myös halvat ja huonot lastenvaatteet.

Oma suosikkini: Pulkkailu on taiteenlaji, samoin lapsen pukeminen

Tässä postauksessa oli mielestäni ihanan tunnelmalliset kuvat, kun mummolassa oli muutaman päivän ajan lunta ja pakkasta. Nöpsy ja pappa pulkkailivat auringonpaisteessa ulkona ja postauksen tunnelma oli juuri sellainen kuin halusinkin. 🙂