OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On kulunut kahdeksan ja puoli kuukautta synnytyksestä. Vatsan tilanne on se, että siinä on sekä löysää nahkaa että rasvaa. Ei siis ulkoisesti mitenkään hyvä. Vatsa kiinteytyy varmasti vielä, kun rasvakerros kuluu keväisten kävely- ja juoksulenkkien myötä. Raskausarvista tuskin pääsen koskaan kokonaan eroon, mutta ajattelin kokeilla muutamaa monien suosittelemaa keinoa. Toinen keino on aika äärimmäinen, seuraava aste siitä taitaisi olla leikkaus ja ihonsiirto. Toinen keino taas on aika perinteinen. Kuukauden koejaksolla käytän toiselle puolelle vatsaani toista testikeinoa ja toiselle toista. Koska arpia on aika tasapuolisesti ympäri vatsaani, “taikakeinoja” on helppo verrata toisiinsa. Ja tietysti tarkastelen myös, onko tähän alkutilanteeseen huomattavaa eroa.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeiluun pääsee kaksi minulle suositeltua keinoa raskausarpien haalistamiseen ja jopa hävittämiseen. Ensimmäinen keino on se pelottavampi. Toisen blogin puolella paljastinkin jo, että kokeiluun pääsee mikroneulaus, jonka mahdollistaa Swiss Cliniciltä saamani paketti. Ihorullassa on mikroneuloja, ja neulojen pituus valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Kasvoille ryppyjä ehkäisemään käytetään lyhyitä neuloja, selluliittiin ja arpiin vartalolle taas sopivat nämä 1,0 millimetrin neulat. Rullan lisäksi pakkauksessa on ihon uudistumista nopeuttava geeli, jonka imeytymisessä tuo neularullaus auttaa. Ihon rullaamisen neuloilla pitäisi stimuloida uusien ihosolojen syntymistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen keino on perinteinen voide. Kalaharilta saatu “kaulanaamio” kehuttiin niin maasta taivaaseen raskausarpien pahimpana vihollisena, että aion kokeilla tätä. Voidetta levitetään kerros yöksi arpialueelle eli tässä tapauksessa toiselle puolelle vatsaani. Aion levittää voiteet ja suorittaa rullauksen joka ilta samaan aikaan, jolloin nämä kokeiltavat keinot vaikuttavat yhtä pitkän ajan arpiin. Tämän voiteen luvataan mm. vahvistavan ihon kollageenia .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt sitten vaan odotellaan, mitä tapahtuu tai tapahtuuko ylipäätään mitään. En edes muista arpieni olemassaoloa vaatteet päällä, mutta näin peilin kautta näky on kyllä hurjan. Jättivatsani kasvaessa en kyllä edes odottanut selviäväni arvitta. Tiesin myös, että ihossani näkyvät arvet ikävällä tavalla, mutta jotenkin silti harmittaa yllättävän paljon. Palataan siis asiaan suunnilleen kuukauden kuluttua. Ai niin, se alkutilanne. Tässä tulee. 28 päivän kuluttua näen peilistäni toivottavasti hyvin erilaisen vatsanahan. Pitäkää peukkuja! 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA