Myssyfarmin pipo, jonka minä sain valita Nöpsylle maksutta, onkin jo näkynyt sekä Instagram-tilini että täällä blogin puolella. Pojan keltaiseen toppaliiviin sopivassa myssyssä on keltainen tupsu. Otin Nöppikselle BEBE-kokoisen Mörkö-myssyn, joka on kooltaan 46-50 päähän sopiva. Iällisesti sopiva myssy on 6kk alkaen aina suunnilleen 1,5 vuoden ikään asti. Myös minä sain itselleni oman myssyn ja päädyin merimiesraidoitettuun kokoelmaan. Princess Strand oli väreiltään ihan täydellinen tällaiselle ihmiselle, joka rakastaan punaista väriä. Eritysen kivalta myssy näyttää pakkassäällä valkoisena hohtavan lumimaiseman keskellä niin, että myssyn käyttäjällä on kirkkaanpunaista huulipunaa. Sellaista maisemaa en tänä talvena ehtinyt kuvata, mutta ehkä saatte esimakua silti näistä kuvista.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myssyfarmin ajatuksena on, että kaikki merkin myssy on neulottu käsityönä 100-prosenttisesti suomenlampaan villasta. Myssyjen lisäksi myynnissä on mm. lämpiminä kaulureita ja neulepantoja. Merkin luojat uskovat, että asiat tehdään paremmin tekemällä ne hitaammin. Myssyjä valmistaa seitsemän pöytyläistä isoäitiä eli taitavat myssymummot. Mummot on valittu sillä ajatuksella, että vain isoäidit osaavat neuloa myssyihin mukaan tarpeeksi elämänviisautta ja rakkautta, mikä kuulostaa minusta aivan huikealta ajatukselta. Toivottavasti omasta myssystäni imeytyy kumpaistakin päähäni lisää. Ihaninta on, että jokaisen myssyn mukana tulee lappu, jossa lukee, kuka mummoista sen on neulonut.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhdellä teistä on nyt mahdollisuus voittaa oma Myssyfarmi-myssy. Voittaja saa valita joko aikuisten, lasten, vauvojen tai vastasyntyneiden erikoispehmoisen myssyn, ja voittomyssy toimitetaan voittajalle heti, kun se on neulottu ahkerien myssymummojen toimesta. Myssyarvontaan voi osallistua linkittämällä tämän postauksen kommenttiboksiin haluamansa myssyn. Osallistumisaikaa on vuoden loppuun eli 31.12.2015 kello 23:59 asti. Perustelut eivät ole pakolliset, mutta sellaiset saa jättää, jos keksii painavan syyn, miksi ansaitsee voiton. Myssyvalikoimaa voi selailla myssykaupassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA