… on äitiys- ja perheblogi, joka kertoo äitiydestä ja sen tuomista haasteista rehellisesti.

… muutti juuri omilleen Bella-blogeista, mutta koska vierivä blogi ei sammaloidu(:D), jatkaa matkaansa osaksi Mamalife-blogeja tammikuun puolivälissä.

… kertoo Nöpsy-pojasta ja hänen äidistään, mutta kuvioissa vilahtelee myös isi, isovanhempia ja maatiaiskissa nimeltä Finski.

… rakastaa listoja ja listauksia, joskus vähän liiankin paljon.

… arvostaa ruokaa, joka on tehty itse ja rakkaudella, mutta tuo myös esille vaihtoehtoja niille päiville, kun äiti repeilee liitoksistaan ja valmisruoka saattaa pelastaa koko illan.

… koettaa vältellä kirjoitusvirheitä ja ajatushäiriöitä, mutta epäonnistuu joskus surkeasti tai siis onnistuu surkeasti tai siis kyllä te tiedätte.

… saattaa sisältää kirosanoja, tissikuvia, tajunnanvirtaa, mainontaa, vertaistukea ja avunpyyntöjä, sillä blogia kirjoittava äiti on välillä hieman hukassa esikoisensa kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… sai alunperin nimensä eräästä kirjasta, ja pidempi tarina blogin nimestä löytyy aiheesta kiinnostuneille luettavaksi tästä postauksesta.

… on jo suunnilleen puolitoista vuotta vanha – aivan kuten päähenkilönsäkin.

… tarjoaa monipuolista sisältöä, mutta saattaa muistuttaa sillisalaattia, koska heijastelee kirjoittajansa päättämättömyyttä ja höpsöä ajatusmaailmaa.

… rakentuu sillä ajatuksella, että kaikilla on oikeus mielipiteeseen, mutta kaikilla on velvollisuus esittää mielipiteensä asiallisesti ja muita kunnioittaen.

… tunnustaa paheekseen kertakäyttövaipat, rakoilevan itseluottamuksen, hatarat kasvatusfilosofiat ja hurahtamiset uusimpiin lastentarvikekeksintöihin, joita ei välttämättä tarvita laisinkaan.

… on imetysmyönteinen, mutta myös ns. imetysrealistinen, koska kaikki tietävät, että imetysasioissa ei ole yhtä oikeaa totuutta eikä kaikkien imetystaival ole todellakaan ruusuilla tanssimista.

… on nyt uudistettu ja avattu teitä varten.

TERVETULOA! ♥