Pitikin mennä selailemaan nettialeja äsken aamiaispöydäss, sillä huomasin, että loppuvuodesta himoitsemani haalarit on lisätty ALE-puolelle. Nöpsyllä on tälle talvella jo kaksi haalaria, joista äitiyspakkauksen haalari on jo tosin aika tiukka, mutta en silti tiedä, olisiko turhaa tilata kokoa isompi haalari vielä kevättalvelle? Toinen talvihaalarimme on siis mummolassa, joten täällä kaupungissa meillä on yksi haalari ja se on juurikin se kovaa vauhtia pieneksi jäävä. Reimatec®-talvihaalarit Rabbit– tai Fox-kuosissa ovat vaan niin paljon mieleeni, että mietin, osaisinko arvioida, mitä kokoa Nöppis käyttää ensi talvena, jos tälle kevättalvelle tuntuu turhalta ostaa uusi haalari.

reima haalari fox

Voiko lapsen kasvua arvioida jotenkin vai mennäänkö siinä touhussa ihan metsään? Välillä olen törmännyt taulukkoon, jossa tietty vaatekoko vastaa tiettyjä ikävuosia, mutta tietääkö jostakin, kasvaako oma lapsi ns. optimaalisesti taulukon mukaan? Tai siis, tuon nyt oli typerästi muotoiltu, mutta ehkä saatte kiinni ajatuksestani? Miten tämä lapsen pukeminen voikin olla tällaista arpomista! Rakastan ennakointia ja asioihin varautumista, mutta äitiydessä sellainen ei vaan aina läheskään aina onnistu! 😀

reima haalari rabbit

(kuvat valmistajalta)