OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jää hyvästi Helsinki tai edes näkemiin hetkeksi. Tämä selkävammainen lähti aamupäivällä äidin helmoihin parantelemaan itseään. En voi nostaa poikaa itkemättä (koska selkä) eikä mies juosta pojan perässä ulvomatta kivusta (koska jalka), joten auttavia käsiä tarvitaan taas. Toivottavasti meillä nukutaan kohta paremmin ja energiatasonikin palautuvat entiselleen. Kaivelin sunnuntaiset asukuvat kuvitukseksi tähän postaukseen, kun selkävaivoja on jotenkin paha tallentaa kameralle. Vielä tarkenee onneksi ottaa ulkona asukuvia ilman takkia! Sisävaatteita voisi tietysti kuvata sisälläkin, mutta eikö se ole vähän tylsää? Minulle ulkona otetut kuvat ovat jotenkin luksusta. Kiinnostavampia kuin sisäkuvat ja valokin on yleensä parempi. Vai mitä mieltä olette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kimono – Boob (saatu Jollyroomilta)

farkut – H&M

kello – Guess

kengät – MICHAEL Michael Kors (saatu)

Tämän päivän äitiysasukuvien päätähtenä on musta kimonomallinen imetyspaita, jonka otin lopulta itselleni uhkarohkeasti koossa S, koska ajattelin, että isompi koko muistuttaa mekkoa näin lyhyen ihmisen päällä, mutta on tuo päärynävartaloiselle silti aika pitkä mitta. Paidan leikkauksesta tykkään kuin hullu puurosta, samoin pehmoisesta materiaalista. Paidassa on solmittavat narut, jotka minä solmin taakse, mutta ne voi sitoa myös eteen. Väitänpähän muuten, että kiilakorkolenkkarimuoti on käytännöllisintä ikinä, kun voi viettää koko päivän koroissa, mutta mihinkään ei satu. Ryhti pysyy hyvänä ja alle 1,6 metriä lyhyt saa edes vähän lisäpituutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin jo ensimmäisen ärsytyksen aiheetkin tästä uudistuneesta portaalista, sillä leveämpi blogipalsta aiheuttaa sen, että vaikka kirjoitan aivan yhtä paljon tekstiä kuin ennenkin, se asettuu leveämmälle aluelle ja postausten tekstikappaleet näyttävät lyhyemmiltä kuin ennen. Tulee laiska olo tällaisesta muutoksesta. Ja minä kun nimenomaan arvostan tekstiä enemmän kuin kuvia. Huomasitteko jo Bella-blogien uuden etusivun ja blogini ulkoasumuutokset? Mitäs tykkäätte? Muitakin blogimuutoksia on tulossa tämän vuoden puolella, muta aloitetaan nyt suosiolla näistä helpoimmista eli ulkoasuviilauksista. 🙂